Niklas gästar poddisen – fråga vad ni vill!

Söndagsundring nr 1:
  • Har ni lyssnat på veckans poddis än? Om inte – GÖR`T! Rackarns bra som vanligt tycker jag (som också tycker att man man får och bör vara stolt över sig själv och det man producerar, tjohoo!). Sök på ”Josefin & Vanja” i era poddisappar eller slink in här för att hitta alla avsnitt!
Söndagsundring nr 2:
  • Har ni koll på att vi för FÖRSTA GÅNGEN i poddisens historia har med en gäst nästa vecka? Premiär alltså! Och att den gästen är ingen mindre än min märkliga man (se ovan #HerrBrun)? Lysande tillfälle att ställa frågor till Niklas alltså, och pumpa honom på alla möjliga (eller omöjliga! Han gillar ju märkligheter….) grejer. Fritt fram att fråga om honom, om mig, om oss, om hans Netflix-satsning ”Färg”… 😉 Går finfint att ställa frågorna här i kommentarsfältet nedan.
EDIT: Niklas godkände INTE att jag endast la upp Herr Brun-bilden av honom i det här inlägget, han tyckte inte att det ”gav tillräckligt bra förutsättningar för intressanta frågor” eftersom jag bara visade hans clowniga spex-sida. Och han har rätt!
Därför visar jag nu lite fler fräsiga sidor hos denne man som jag levt med i drygt 11 år, så att ni får lite mer kött på benen och inte bara undrar var man hittar bäst maskeradkläder. 😉
Jag ger er: Niklas Malmqvist – entreprenören! Han har drivit klädmärke, startat, drivit och sålt av en av SoFo´s bästa butiker, grundat Babyloonz och mycket mycket annat. En kreativ rackare som har många fiffiga grejer att komma med på businessfronten alltså.
Här har ni: Niklas Malmqvist – pappan! Som många av er vet har det inte varit helt lätt för oss det här med att bilda familj. Niklas är världens finaste pappa, men har också varit väldigt öppen med att han även tyckt det varit oerhört svårt i vissa stunder, nåt vi alla borde prata MER om.
Vi avslutar med: Niklas Malmqvist – pojkvännen! Den bästa partner in life man kan önska sig. Har ni undringar som rör relationer, tankar kring bröllop eller liknande så är det också fritt fram.
Sådärja! Nu känns det som att ni kanske fått en liiiite mer varierad bild att utgå ifrån när det är dags att ställa frågor till poddisen. 😀
SLUT PÅ EDIT
Okej, det var allt för nu. Over and out!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
  • Vad kul att ni kör en frågepodd med Niklas! Måste först säga att ni är så himla bussiga och fina som gör detta, tala om att ge det man som lyssnare (och läsare) vill veta men som väldigt få "kändisar" i blogg/poddvärlden skulle göra. 1. Hur såg dina syskon på Vanja när hon och du blev ett par, var det stort gilla direkt eller synpunkter som var mindre bra någon gång? Har själv en bror vars fru och jag liksom aldrig synkat pga att vi är väldigt väldigt olika i mycket. 2. Ärligt, vem av er får ofta sista ordet/sin vilja att gå igenom? I stort som smått:) 3. vill båda fortsätta bo i lgh eller tänker ni hus framåt, låt säga inom 5 år? 4. Vilken frisyr gillar du bäst på Vanja? 5. Ser att många frågat om dina sömnproblem, och kanske har jag missat, men är det ngt om finns i din släkt? 6. vilket parti röstade du på senast och varför? 7. Vad skulle du jobba med om du inte jobbade med det du gör nu? 8. Visst gillar du väl Vanja extra mycket när hennes hår är nytvättat och inte 19 dgr otvättat? 😉 Hohoho. 9. Vad är det bästa med Jossan? TACK för allt du och Vanja delar med er av, tror stenhårt på er! Kram

    Åsa 2017-04-03 21:50:24 http://None
    Svara
  • Åh så fint inlägg 🙂

    Jag måste även säga att ni två verkligen är lika varandra 🙂

    ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-04-03 20:04:49 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Hur tänker ni kring att gifta er?

    Emma 2017-04-03 18:01:23 http://None
    Svara
  • frågor till Niklas: 1) finns det något du skulle vilja ändra på i er familjedynamik? 2) kan du och Vanja tänka er starta en podd tillsammans? 3) Vilka sidor ser ni av er själva i Iggy? 4) Hur ser ni på miljöfrågor (tänker mer på hur val av kost påverkar miljön som t.ex. rött kött & mjölkprodukter..) & anser ni att ni är “gröna/miljövänliga” av er i vardagen? 5) Vet du hur/när/varför dina sömnproblem började? 6) Tror ni på “law of attraction”? 7) Favorit/ MUST-SEE filmer? 8) Bästa tips för att leva ett gott och roligt liv? 9) Hur vet man att man är tillsammans med rätt person?

    oj vad många det blev haha 🙂

    jazzy 2017-04-03 12:53:37 http://sminess.blogspot.com
    Svara
  • Vad KUL med en gäst i poppen!! ?

    Har en fråga som gäller barn & familjelivet. Visst är ni förlovade(?) HUR friade Niklas? Är tanken att ni ska gifta er, när i så fall? & vad känner ni båda inför att skaffa fler barn..? TACK för en grym podd!! KRAM ✨

    ellen. 2017-04-03 09:16:09 http://None
    Svara
  • hej båda! va kul med gästis i poddis! jag är också nyfiken på att utveckla Nicklas upplevelser som pappa och om han/ni vill/vågar försöka få fler barn. jag själv mådde lite som Nicklas i början så jag tyckte det var så skönt att se er vlogg om hans "problem", viktigt viktigt ämne!! och sömnproblemen, när hur varför startade dom? va det något ni tänkte på under graviditeten också? vår son på 1,3 år ÄÄÄLSKAR babyloonz, det är så vi överlever varje matstund nu för tiden. spec imsevimse och klappa händerna älskar han. jag älskar morgonlåten, när han väcker mig 5 på morronen genom att dra isär mina ögonlock med små barnfingrar brukar jag tänka på morgonlåten, att han inte kan vänta och vill börja en ny dag med just MIG, då känns det mer okej att bli väckt tidigt <3 så tack för babyloonz <3 h. hanna

    hanna finland 2017-04-03 08:53:34 http://None
    Svara
  • Fråga till coola Niklas!
    Min pojkvän är från Australien och vi funderar på att eventuellt flytta till Sverige. Han största passion i livet är surfing och vill därför helst jobba med det på något sätt, har du några tips på var eller vad han kan vända sig i Sverige? Och hur tycker du att surfingkulturen utvecklas hemma? 🙂

    Nathalie 2017-04-03 03:06:14 http://None
    Svara
  • Hur ser du på dig själv framför kameran idag? Du ser mycket mer bekväm ut nu än för några år sedan men vad tänker du själv?

    Babyloonz utomlands? Babyloonz för lite äldre kiddoz?

    3 begär då ni blir miljonärer.

    Vad skulle du vilja få i present?

    Johanna 2017-04-02 21:56:41 http://None
    Svara
  • Kuuul med Niklas som gäst! Min fråga: Vilka är de tre märkligaste sakerna man kan hitta i ert kylskåp just nu?

    Puss & tack för alla fina avsnitt! /Trogen poddelin <3

    Lina 2017-04-02 21:25:15 http://None
    Svara
  • Jag känner mig som dig Niklas, i mitt förhållande så är det jag som har sömnproblem och lite mer behov av egentid. Vi har precis fått vårt första barn och det är givetvis ljuvligt att ha en underbar bebis hemma men samtidigt oerhört påfrestande. Han är en intensiv unge på alla sätt och tar- och ger mycket energi. Min sambo sover bra, har mycket energi och ett stabilt psyke. Vi delar på föräldraledigheten rätt av och det fungerar bra, men jag känner ändå att han får dra ett tyngre lass just för att han orkar. Jag sover till exempel i ett eget sovrum för att ens orka (bebis sover bra så det funkar ändå) och det är jag som bryter ihop fortast… Ja, du kanske förstår mig. Det blir också rätt tjafsigt här hemma, och trots att vi varit ihop 10 år så är det just nu TUFFT. Vi lovade varandra att inte hamna i den klassiska fällan där man delar lika och tjafsar om vems tur det är att göra saker, men det är svårt att undvika…. Då vår lilla är rätt liten fortfarande så är det inte heller bara att lämna bort över natten. Kvällarna hemma är också väldigt intensiva med en gnällig unge så det känns sådär att vara borta för mycket. Tips på hur vi ska hantera livet? Orka hålla ihop, orka vara en bra förälder och ja, orka med sig själv? Vore helt enkelt bra att få din input kring detta och era tips. Ni verkar fantastiska och jag känner igen mig (och oss) så mycket i er. Stor kram!

    Emma 2017-04-02 20:57:28 http://None
    Svara
  • Hej Niklas!

    Nu har vi ju hört Vanja berätta om er relation och liv från sin synvinkel, kan du inte ge oss din 🙂 hur upplever DU er relation, familjeliv etc. Hur tycker du att er kärlek förändrats? Är du fortfarande kär eller är ni mer som livspartners?

    anna 2017-04-02 19:53:51 http://None
    Svara
  • Hej Niklas!
    Jag undrar hur det fungerade för dig att resa så långt. Tidsomställningen, sömnen? Och sen när du kom hem igen.
    Hur ter sig din insomni? Tycker alltid du ser så pigg ut så jag begriper verkligen inte. Hoppas du vill reda ut det för oss som inte kan förstå.

    Johanna 2017-04-02 19:05:56 http://None
    Svara
  • Hur ser Niklas på feminismen ,kallar han sig feminist ? ?Och hur ser Niklas på vAnjas framgångar och att hon blivit(är)n offentlig person !
    Puss Love u!!

    Ellen 2017-04-02 16:30:55 http://None
    Svara
  • Ja älskar era långa poddavsnitt och ser alltid fram emot ett nytt avsnitt på onsdagar. ni är bäst.

    Louise 2017-04-02 16:18:19 http://None
    Svara
  • Hur kändes det när du träffade Vanja? Det är verkligen något jag har undrat ett tag…

    Katja 2017-04-02 15:47:58 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!