Från helt okej till magisk

Men god söndag på er hörrni, hoppas ni ska ägna er åt nåt gött i dag. Jag och Niklas kommer fortsätta vår RÖJA-Å-RENSA-HELG (!!!), och givetvis vill jag passa på att skryta en smula om hur förträffligt duktiga vi varit – och kommer att fortsätta vara. 
HELA gårdagen ägnade vi nämligen åt att gå igenom alltifrån våra garderober till vår linnelåda till källarförrådet till Allt Rackarns Junk Som Står I Bara Vara-rummet till…ja, vi gick igenom i princip ALLT. Slängde, skänkte, sorterade. Så. Sabla. Skönt!
Och i dag tänker vi fortsätta, nu jäklar ska vi få till drömlyan liksom. Jag fiffade dessutom till vår myshörna i Bara Vara-rummet litegrann, tänkte ni skulle få se några bilder därifrån.
Fick en så galet vacker bukett levererad från Bloem i fredags (prenumererar på blommor därifrån en gång per vecka), och den liksom inspirerade mig till att mysa till ovan hörna. 
Det kändes som att färgerna och formerna i buketten var som en rackarns SMÄCK just precis där, och de bekräftade även att det håll vi vill gå åt i det här hörnet är precis rätt. 
Vi kommer ju göra om hela Bara Vara-rummet, det ska bli en kombinerad matsal och myshörna. Ovan är alltså myshörnedelen.
Fåtöljen ni ser på bilden ska bytas ut, och hyllan till höger står också bara där tillfälligt. Det enda som ska vara kvar är bordet.
Men färgsättningen ska vara densamma vad gäller de nya möblerna vi ska jaga rätt på; läder, beige, grönt och vitt. Så även om alltihop av det ni ser på bilden ovan egentligen ska göras om, så är ändå känslan rätt, på något vis.
Vi vill hitta en riktigt mysig fåtölj (den ovan är superfin men tyvärr mer av en jobbstol än en mysfåtölj), en rufsig å tufsig matta, en härlig lampa, gardiner – och sen en maaaaassa mer växter. Och ett gäng amplar.
Gärna någon makramékonst också (har ni SETT vad denna brutta gör på makraméfronten förresten? Så galet fina grejer, MÅSTE ha något som hon skapat!)
Det är en helt okej hörna som den ser ut nu, men jag LÄNGTAR tills dess att vi gjort om den så som vi vill ha den. Då kommer man aldrig vilja gå därifrån.
En annan grej som vi ska göra (även i vardagsrummet) är att bygga in elementen med elementskydd. Känns som ett relativt enkelt sätt att skapa en väldigt lyxig och ombonad känsla. Att se de där tokfula elementen stör mig så rackarns mycket, de pajar myyyyyzet liksom.
En helt okej hörna, som inom inte allt för länge kommer vara en MAGISK hörna!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • Älskar också växterna. Skulle kunna bo i en djungel, så fint och mysigt är det <3

    Amanda 2017-04-07 03:38:36 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Så himla fint!

    2017-04-04 20:39:39 http://None
    Svara
  • Nu bor ni i en hyreslägenhet som jag förstår det, men jag tycker ni borde höra er för om ni inte får ta ner väggen mellan vardagsrum och bara vara rummet. Ett stort luftigt vardagsrum för tvmys och middagshäng. En liten idé bara.

    Denice 2017-04-02 20:04:58 http://None
    Svara
  • Å vad fint!! Vad heter de höga krukväxterna som står en i vardera fönster? Kramis

    Maja 2017-04-02 16:17:07 http://None
    Svara
  • den där hyllan med böckerna+tavlorna är ju magisk!!! gör er inte av med den

    m 2017-04-02 15:15:27 http://None
    Svara
    • Svar på ms kommentar.

      Nej, den kommer vi behålla. Har ärvt den av min farmor så den håller vi kvar i, men den ska få en ny plats att stå på. 🙂 Kul att du också tycker den är så fin! <3

      Vanja Wikström Momtrepreneur 2017-04-02 16:18:08 http://vanjawikstrom.se
      Svara
  • Ni har inte funderat på att byta med vardagsrummet? Och låta matsalen ligga mittemot köket då? Om ni förstår vad jag menar(har för mig att vardagsrummet idag är det). Ser jätte fint ut. Älskar alla växter?

    2017-04-02 14:03:51 http://None
    Svara
    • Svar på s kommentar.

      Jo, vi fnurlade på det i början. Men Bara Vara-rummet är lite mer svårmöblerat eftersom det är en dörr in till Iggys rum där, så det blev enklare att ha vardagsrum i det andra rummet. Plus att burspråket är som gjort för en myshörna. 🙂

      Vanja Wikström Momtrepreneur 2017-04-02 16:19:55 http://vanjawikstrom.se
      Svara
  • Vilken fantastiskt fin bukett!!! Älskar att den är lite crazy ❤️

    2017-04-02 11:59:11 http://None
    Svara
  • Vilken härlig hörna verkligen :). Älskar när man nyttjar hörnen i hemmet 🙂

    ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-04-02 11:10:21 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Hej! Det högra bordet – kan ni alltså tänka er att sälja det?

    Antonia 2017-04-02 09:35:38 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!