Lyckobomb och finaste vårplaggen

                                                                                             I stolt samarbete med Lee
Finaste blogoliner – är ni redo för en riktig rackarns lyckobomb såhär på lördagsmorgonen? Tror det är nästintill omänskligt svårt att INTE bli på gott humör av bilderna i det här inlägget nämligen. Jag och Jossan hade oförskämt skoj när vi plåtade dem!
Vi har fått välja ut våra favoriter ur Lee´s vårkollektion, och då blir det såhär rackarns snajdigt!
Både jag och Jossan älskar snickarbrallor, så det var ett givet plagg på vår topplista. Och den här modellen tycker jag är optimal. Den sitter sjukt fint oavsett om man föredrar en lite lösare passform (jag brukar ha S i hängselbrallor men valde M för att få en mer avslappnad look) eller en mer åtsittande (Jossan har exakt samma modell som jag, fast hon tog strl S).
Här hittar ni min lite mörkare tvätt, och här hittas den ljusare som Jossan har på sig. (Bonustips – ni som gillar snickarbrallor borde även spana in den här modellen, så sjukt fin ju!)
Snickarbrallor är ju fint till typ ALLT (ett tunt linne, en stickad tröja, en spetsblus). Men vi valde att para ihop dem med varsin randig tröja. Ihop blir dessa två plagg en tidlös kombo. De här bilderna kommer kännas precis lika fina om 10, 20 eller 30 år. Sånt gillar man ju.
Den här randiga tröjan är en av mina absoluta favoriter i garderoben just nu (ni trogna blogoliner har ju redan hunnit se den fladdra förbi här i el bloggo ett par gånger). ÄLSKAR färgen, och passformen är perfekt! Jag har den i strl S och den är preciiiiis sådär avslappnat ”lös” som man vill ha den. Min blåa tröja hittas här och Jossans röda hittas här!
Här är en annan kombo med favoritplagg!
De här jeansen från Lee har jag BOTT i de senaste veckorna. Modellen heter Skinny Boot, och är perfekt om man (som jag) gillar jeans som inte sitter som fastklistrade längs vaderna. De hittas här (obs obs att jag – som vaaaaanligt – klippt av mina med en sax #Kortis)!
Tröjan (som jag också satt saxen i, äääälskar att cutomize:a plagg så att de blir ännu mer personliga!) är en perfekt vardagströja som ändå har det lilla extra iom metallicränderna på ärmarna. Värna vardagsglädjen! Den hittas här. Tycker den puderrosa färgen är så galet fin, jag blir automagiskt på finfint humör när jag sätter på mig en rosa tröja!
Hoppas ni fått lite härlig vårinspo nu, spana in Lee´s webbshop för annu mera snyggingplagg! De har en maaaaaassa tokfina 70-talsinspirerade grejor som jag också skulle kika på om jag var ni. Det här linnet till exempel, även det har fått flytta hem till min garderob och det kommer vara superfint i sommar till såväl jeans som snickarbrallor.
Ha en fantastisk fotsättning på lördagen nu finisar!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vilka härliga bilder 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-04-01 23:03:14 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Så ljuvliga !!! 🙂

  Pillan 2017-04-01 22:58:59 http://Nouw.com./pillanthelaus
  Svara
 • Vad GLAD jag blev av dessa bilder.

  Ditt leende, ditt hår, dina snickarbyxor. ÅH vad du lyser <3

  ps. Köpte precis en persikofärgad färgbomb för första gången ever, så taggad!

  anna 2017-04-01 17:19:46 http://None
  Svara
 • Slog till på rosa sweatshirten fast i babyblååååå <3 älskar dessa inlägg!!!!
  / hon som fått inspo sedan palmbomberjackan 😀

  Josefin 2017-04-01 13:26:03 http://None
  Svara
 • Vilka magiskt härliga bilder! Jag undrar också över dina kardborresneakers, vet att du skrivit om dem tidigare men minns inte var de är ifrån???

  2017-04-01 09:28:58 http://None
  Svara
 • Vart kan man hitta kardborreskorna? ?

  Maria 2017-04-01 08:44:53 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!