Torsdagen i (riktiga, FYSISKA!) bilder

Sådär, här kommer inlägget om min gårdag! Och som jag nämnde har det en liten twist – jag ägnade mig nämligen åt att dokumentera min torsdag i RIKTIGA (fyyyyysiska!) bilder. Crazy bananas!
Har nämligen begåvats med en sån här mackapär, och den är ju bara FÖR UNDERBAR!  Helt plötsligt ville jag ta kort på alltalltaaaaaaallt! Men det GICK ju liksom inte, eftersom man inte alls vill ”slösa” bilder på samma sätt när man bara har ett begränsat antal.
Så jag fick snällt välja mina tillfällen, och de ska ni få se just precis NU!
Eftersom jag aldrig använt en sån här kamera förut ville jag såklart börja med att ta en testbild. Givetvis fick den bli på mitt absoluta favoritobjekt – min goda, goda lilla unge. Blev superfint tycker jag. ÄLSKAR looken på hur de här bilderna blir, så fina färger och så fint ljus. Retro deluxe, liksom.
När grodan var lämnad på föris slank jag till Nytorget 6 och träffade Glammis-Malin över en lyxfrulle. Vi har inte hunnit ses sen vi satt i möte och skrev på papprena för GlamMom-försäljningen i början på januari, så vi hade MAAAAASSOR att catcha upp kring.
Det var så sjukt mysigt att ses, och SÅ roligt att höra om allt hon hade på gång. En så sabla kompetent mänska det där alltså, väldigt spännande att följa hennes post-glammisresa.
Efter två och en halv timmes frullande (yes, jag sa ju att vi hade maaaaassor att catcha upp kring) skildes vi åt, och jag gick vidare. Passerade ett magiskt vackert stånd med påskfjädrar på gatan, och stannade direkt för att föreviga det.
Hade jag plåtat dagen i bilder med en vanlig kamera hade jag garanterat lagt en bild på dessa flådiga fjädrar, så då tyckte jag att jag gott kunde lägga en ”riktig” bild på dem också. Och visst blev den fin?
På vägen hem passerade jag en liiiiiten vintagebutik, som såg så rackarns fin ut att jag bara var TVUNGEN att slinka in. Och lyssna här då, för nu ska ni få ett riktigt bra tips!
Butiken stänger nu på måndag (3/4) så tjejen som har den rear just nu ut ALLT I BUTIKEN till 50-70% rea! Och hon hade SÅ mycket fint! Massor av Levi´s 501:or, supersnygga skinnjackor, fina hattar, väskor, kimonos – och dessutom toksnygga kläder och skinnjackor för barn.
Butiken heter Casa Vintage och ligger på Renstiernas Gata 28, så skynda fynda innan hon stänger. Bästa shoppingtipset inför helgen ju!
Och hörrni – här kommer ytterligare ett tips! Tjejen som har Casa Vintage har dessutom vintagebutiker OCH en restaurang på Gili Trawangan, så ni som är in the neighbourhood – slink dit vettja! Spana in dem på Inspirationstagram @casavintageliving för mer info. Vill bara åka tillbaaaaaaka till Indonesien när jag ser deras bilder…
Jag hade dessvärre inte tid att stanna så länge i butiken (ska gå tillbaks i helgen och haffa en av skinnjackorna tänkte jag), för jag var tvungen att slinka hem och jobba. Jag komponerade ihop två outfits som kändes tippetopp, och slank till Drömmis. Där skulle nämligen jag och Jossan…
…plåta ett väldigt roligt samarbete som ni kommer få se resultatet av i morgon.
Puss puss fina soulsister!
På Drömmis låg även typ jordens finaste present och väntade på mig och Jossan. Försökte plåta den med min fräsiga kamera, men det gick inte så bra. Kände dock att jag bara var TVUNGEN att ta med detta i bloggen, så jag fuskade en smula och plåtade med min mobil i stället. Nu ska ni få se vad vi fick!
Denna GALET BEGÅVADE teckning! Alltså, den är ju OBEHAGLIGT välgjord?! Så sjukt fin, och ackompanjerad av världens underbaraste brev.
Tack fina fina Alice för jordens grymmaste present! Ni som är nyfikna på originalbilden, spana in profilbilden på min och Jossans gemensamma Inspirationstagram, så ser ni hur galet likt det är.
När jag var på Drömmis passade jag även på att pimpa min nya leksak med lite stickers. Den fick bli prickig! Ångrade mig dock senare och plockade bort alla prickar igen. Ibland måste man få ändra sig!
När vi plåtat klart var det dags att packa ner alla plagg, slinka hem snabbt och byta om, och sen hooka upp med…
…den här ljuvliga duon! Claudia och färska lilla Celeste! Claudia är en sån där ”ny” kompis, vi har bara känt varandra i nåt halvår faktiskt. Efter en rackarns massa flörtande på Inspirationstagram sågs vi på en lunch i höstas, och då sa det klick!
Claudia är en sån galet cool brutta. Hon bloggar, gör radio, teve, är skådespelare, producerar kids och är sjukt driftig. Snart släpper hon sin egen kollektion med babykläder (som är SÅ fina, kan jag få den här tröjan i vuxenstorlek tack?), och på måndag ska jag på premiären av filmen ”Den Enda Vägen” som hon skrivit och producerat tillsammans med sin snubbe (som även regisserat filmen).
Dessutom är hon ödmjuk, enkel att hänga med och jävligt gullig. Så glad att vi numera även flörtar irl ha ha!
(Tack finaste blogolin-Matilda för att du hjälpte mig å Claudia att ta bilderna på oss ovan, SÅ kul att träffa dig!)
Vi blandade business with pleasure och drog till nylanseringen av Michael Kors-butiken på Biblioteksgatan tillsammans. Där blev jag försälskad i de här silversneakersarna (silversneakersen? Hur sjuttsingen säger man?). Ett perfekt sätt att spendera en torsdagkväll på!
När jag kom hem möttes jag av en pyjamasklkädd och nybadad unge, och vi passade på att ta en selfie. Grodan bestämde var vi skulle sitta (”vid paaaalmen, mamma!”) och han fick även trycka på knappen. Vilken lycka!
Efter att både unge och man somnat tog jag ytterligare två bilder. Hade nämligen två stycken kvar på ”rullen”, och ville ha någonting att liksom avsluta ”Dagen i bilder”-inlägget med.
Och vad passar då bättre än ett försök till pussbild (blev inte så lyckat den här gången heller, men retrolooken på bilderna gör att det ända TYP funkar?) samt en Girls Rule-pic på en av mina älskade sovtishor (som givetvis är fullproppade med GRLPWR)?
Hoppas ni tyckte det var skoj att följa med på min torsdag, och hoppas också att ni får en fantastisk fredagkväll. Nu är det dags för mig att svida om till träningskläder och slinka bort till FRIIISKIIIIIIS!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • ÄLSKAR polaroider, så fint & roligt inlägg ❤️

  Oriasienna 2017-04-01 00:25:05 http://None
  Svara
 • Tack för igår! Bästaste du! ❥

  Claudia 2017-03-31 21:25:11 http://claudiagalliconcha.se
  Svara
 • ÅH vad mysigt. Har tänkt köpa en sån i två år men jag är så snål. Men nu väckte du mitt sug igen… Kanske får jag önska mig av mig själv i födelsedagspresent.

  2017-03-31 18:15:21 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!