Tack och Friskispremiär!

Tack finisar för alla braiga badrumstips! Ska undersöka målarfärg, mattor, trätrall och allt annat smart ni hade idéer kring, så får vi se var vi landar. Ett som är säkert är i alla fall att badrummet ska bli så drömmigt det nu går, detta är ju trots allt Njutningens År.
Har just landat i soffan med en kaffe efter ljuvlig förmiddag på Pom & Flora med the one and only Jossan. SÅ bra energi!
Tänkte författa ett Dagen I Bilder-inlägg till er strax som handlar om min mysiga gårdag, med en lite annorlunda och rolig twist. Håll utkik, kommer upp här i el bloggo i eftermiddag.
Efter ytterligare lite jobb så är det dags för mig att köra FRISKISPREMIÄR i dag, wooohoooo! För första gången sen jag opererade även knä nr 2 så är det nu dags att ge sig i kast med riktiga grupp-pass och inte bara motionscykling. Hoppas det kommer kännas bra, börjar med ett Baspass (vilket nog iofs kommer vara en rejääääl utmaning med tanke på mitt obefintliga tränande sen förra våren). Håll tummarna för att jag kommer fixa det, och håll utkik efter Dagen I Bilder-inlägget som kommer inom kort. Kram på er!
(De vackra blommorna kommer från Bloem.se.)
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hoppas träningen gick bra och att det gjorde dig gott! Vet hur det är att bli stoppad av en skada, oerhört tufft. Träning gör verkligen såååå mycket för ens välmående, både i kropp och knopp. Tycker inte ni ska använda er av trätrall i badrummet, inte vidare hygieniskt eller fräscht.. Jättebra inlägg med "din dag" som vi fick följa med på:) Fantastisk vacker bukett! Trevlig helg! Kram

  Åsa 2017-03-31 20:56:11 http://None
  Svara
 • Så vackra blommor!
  Ha en trevlig helg! Hoppas du får njuta av ett skönt vårväder!

  JUNITJEJ 2017-03-31 18:35:30 http://www.junitjejen.se
  Svara
 • Vilken LJUVLIG bukett ❤️
  Hoppas du får en GRYM Fredag!!!

  2017-03-31 15:50:13 http://None
  Svara
 • så vackert med blommer!!

  guccimamma 2017-03-31 14:56:13 http://nouw.com/guccimamma
  Svara
 • Lycka till med passet, be careful <3

  och ha en fiiiiin friyay!

  2017-03-31 14:53:19 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!