Inte tvätta håret-gate valsar vidare

Att inte vilja tvätta håret så ofta är något som (som ni ju förstått) engagerar nåt OEEERHÖÖÖRT, så nu har även p5 plockat upp ”nyheten”. Kl 16.45 i dag är jag därför med i direktsänd radio och pratar hårtvättandets vara eller icke vara. Lyssna gärna, ni som vill.
Är det bara jag, eller börjar detta ta orimliga proportioner nu? Jag väntar ivrigt på att både CNN och BBC ska höra av sig.
En bild från Bali får illustrera detta inlägg, mest för att jag tycker jag är snygg på den längtar tillbaka till varmt hav och varm luft när Estocolmo bjuder på vackert men kaaaallt väder. Hade för övrigt säkert inte tvättat håret på en vecka när den togs. 
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag håller med. Jag tvättar mitt hår högst en gång per vecka, ibland går det 10 dagar. Torrschampo där emellan. Funkar bra och är bättre för håret??
  Om jag inte tränar och blir jättesvettig i håret???️‍♀️

  2017-03-26 15:27:01 http://None
  Svara
 • Trodde höst var din favvoårstid? Så längtan efter fukt och värme går inte ihop sig när det är 10 grader och sol i Stockholm (ska bli iaf:)?

  Hur gör du när du är utomlands med håret? Doppar du inte håret i poolen/havet då? Nyfiken! Kram

  2017-03-25 07:03:11 http://None
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Nej, det var mest att jag tyckte jag var snajdig på den bilden som jag skrev. 😉 Och jorå, jag doppar huvudet i poolen eller havet, sköljer igenom det efteråt bara med vanligt vatten. 🙂 Kraaam!

   Vanja Wikström Momtrepreneur 2017-03-25 21:14:04 http://vanjawikstrom.se
   Svara
 • Haha, jaha där ser man! Själv skrev jag nån kommentar om det och från den har folk klickat in sig hos mig lite titt som tätt, vilket förvånat mig =P Hoppas det gick bra i radion! 🙂

  Paulina Gunnardo 2017-03-24 19:27:25 http://paulina.gunnardo.se/blogg
  Svara
 • Åhl va kul, jag ska absolut lyssna!

  2017-03-24 15:03:52 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!