En liten bit av Bali i badrummet

                                                                                        I stolt samarbete med WERA Stockholm
Varje morgon när vi vaknade på Bali, så var gräsmattan beströdd med ovan vackra blommor. De hade blåst ner från trädkronorna under natten, och man fick skynda sig att plocka upp ett gäng innan trädgårdmästaren hade städat undan dem.
Jag blev förälskad i både utseendet och doften på blomman – som heter Frangipani. Att mötas av deras söta med ändå friska parfym när man klev ut i trädgården var magiskt, och just den doften representerar därför verkligen Bali för mig.
Blev därför så glad när jag såg att WERA Stockholm precis lanserat en helt ny doftserie – där en av huvuddofterna är just Frangipani. Lyckan!
Tillsammans med en superfräsig parfymör från Paris har de utvecklat ett gäng olika produkter som alla har sin plats i doftgarderoben. Det finns till exempel tre parfymer, varav Frangipani Silk är en.
Och den doftar SÅ ljuvligt! Jag fick liksom tillbaka hela känslan av att vakna upp på andra sidan jordklotet, där man möttes av blommor på gräsmattan, sol och värme när man vaknade.
Parfymen är söt från Frangipaniblomman, frisk från grapefrukt, och får ett djup från sandelträ. Helt underbar, och perfekt för den som vill ha något som är lätt och fräscht – men ändå intressant och med personlighet. Bra pris också tycker jag, 399 pix.
I serien ingår även duschcreme och body lotion med samma härliga doft.
De heter ”Silk” dels för att de innehåller en råvara från silke som hjälper till att motverka torrhet, men också för att de ska ge känslan av att bära just silke.
De två andra dofterna har också utgångspunkt i material som återfinns i WERA Stockholms kollektion; kashmir (Wood Cashmere) och linne (Cologne Linen).
Förutom parfym, duschcreme, body lotion, handtvål, handcreme och tvålar ingår även doftljus i serien. Vaxet i dem är 100% naturligt, helt vegetabiliskt, oblekt och dessutom 100% biologiskt nedbrytbart. Doftljusen är också fria från paraffin och petroleumprodukter. Bra jobbat!
På doftljusfronten är det här min absoluta favorit – Casablanca. Det har PRECIS den där doftljusdoften som jag älskar: smått träig men ändå söt, komplex, intressant och ASGOD!
Slink in här och spana runt bland alla härliga produkter i doftserien, extra plus för de fina förpackningarna! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!