Den sista semesterdagen

Vad kul att det så många som tryckte på hjärtat på förra inlägget om vår fredag. Tänkte att ni skulle få följa med på vår söndag också – sista dagen på Baliresan, kändes det som.
Eftersom vi fortfarande hade jetlag i kroppen och låg ett gäng timmar före svensk tid, så var jag och grodan uppe i ottan. Mormor sov vidare en stund, medan vi mös i soffan.
När mormor vaknat slank vår lilla trio till Urban Deli för att äta lyxfrulle och behålla semesterkänslan. Grodans frulle bestod av hans tre favoriter för tillfället – chokladmacka (Nutella… #BaraPåHelgen), en stor hög med keso – och en rackarns massa saltgurkebitar. Bästa kombon, enligt Igster.
Mormor fick dock även in honom på sina personliga favoriter; grapefrukt och croissant. 
Min fina. fina, FANTASTISKA mamma! Så glad att vi fick den här resan ihop, och fler ska det bli! 
Jag ägnade (som vanligt) en stor del av frullen åt att pussa min goda lilla unge så mycket jag kunde, här får örat sig lite extra kärlek.
Iggy är en liten rackarns fröjd att hänga med för tillfället. Så god och glad och snäll och artig och omtänksam. Så stolt över denna lilla miniperson!
Efter frullen roade jag och Iggy oss med att smyga på mormor medan hon sippade färdigt på sin kaffe. Här har hon precis upptäckt oss.
När hon var klar slank vi till Bleckan, hoppade på studsmattor och tittade på djuren. Som den ASGULLIGA mormor hon är sa hon sen till mig att ”Slink iväg en stund du, gå och gör nåt mysigt så rattar jag Iggy”. Så de fortsatte att leka i Bleckan, medan jag…
…tog en liten promenad i vårsolen. Underbart!
Jeansshortsen och bikinitopparna var utbytta mot mer vintriga kläder:
Jeans / Gina Tricot
Flufftröja / Monki
Leojacka / H&M
Halsduk / Oui Clothing
Pjucks / Esprit
Mössa / Asos
…men min underbara fransväska som jag köpte i Seminyak funkar finfint även i kallt väder, så den fick hänga med ut i den svala Sverigeluften.
Jag tog en prommis i mina kvarter, njöt av solen och av allt vackert jag har förmånen att ha omkring mig till vardags. Som Christoffers Blommor till exempel. Alltid en FRÖJD att gå förbi utanför butiken på Södermannagatan.
En FRÖJD, som sagt.
Jag gick och kirrade naglarna (semestershellacken hade börjat ge upp), och blev extra glad över att:
  1. Jag hade fått fina naglar i en härligt mörkgrå nyans.
  2. Mina händer faktiskt var en smula bruna.
  3. De tre handgjorda silverringarna jag köpte på Bali för alltid kommer påminna mig om vår fina resa.
Sen var det dags att krama mormor hejdå. Hon satte sig på tåget hem till Hova, och jag och grodan dränkte våra sorger i lite gotte. Jag i form av en ruskigt god cappo, och han i form av en liten påse söndagsgodis.
Lyckan att få äta godis alltså!
Eftersom Iggy inte ätit så mycket godis vet han inte riktigt vilka han tycker om än. Så av de bitar han väljer brukar en hel del faktiskt ratas efter att han smakat på dem. Denna gång var det skumbananens tur att sorteras in i ”Gillar inte”-facket. Den fick mamma.
Efter fikan gick vi till Ringen för att kirra lite ärenden. Vi slank in på H&M, och Iggy fastnade som vanligt på flicksidans väskavdelning. Det var där han hittade sin älskade Elsaväska som han nu rest med både till Portugal och Bali.
Ytterligare ett bevis på att flick- och pojkavdelningar känns gammaldagsa och överflödiga. Särskilt vad gäller accessoarer. Glittriga hårspännen och / eller Spidermanmasker kan väl både tjejer och killar vara taggade på? Suck.
Den här gången blev han förtjust i en flamingoväska, den fick dock stanna inne på H&M.
Efter en middag bestående av korv med bröd på Teatern i Ringen slank vi hem igen och lekte en stund. Klockan 19.30 var det lights out för den jetlaggade grodan (som ju annars aaaaaaldrig somnar före 21.30).
Bra jobbat ändå, att kunna hålla sig vaken så länge. På Bali låg vi ju 7 timmar före, så egentligen var ju klockan 02.15 för oss. Men det har gått rätt fort att anpassa oss tillbaka till svensk tid tycker jag. Även det har gått över förväntan faktiskt, för både Igster och moi.
Det var vår söndag det, den sista semesterdagen.
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
  • Håller med tidigare skrivare. Fina och inspirerande bilder ?

    2017-03-24 10:44:06 http://None
    Svara
  • Mysiga bilder 🙂

    Carolin 2017-03-24 09:06:03 http://carolink.se
    Svara
  • Vilka underbara bilder!!

    2017-03-23 17:52:53 http://None
    Svara
  • Kika gärna in på vår blogg som precis är nystartad!<33

    ungabloggen 2017-03-23 08:19:50 http://None
    Svara
  • Hej, du är verkligen grym på att blogga och på att vlogga för den delen! Har kollat på alla dina vloggar från baliresan! Gud vad mysigt ni måste ha haft de, och vilket fantastiskt hus! Grodan är ju bara för söt!<3

    ungabloggen 2017-03-23 08:18:43 http://None
    Svara
  • Gud vad mysigt det ser ut! Du är verkligen grym på att blogga! Kika gärna in på vår blogg! Skulle vara så kul! Den är precis nystartad!<3

    2017-03-23 08:14:16 http://None
    Svara
  • Vilka fina bilder med otroligt bra skärpa !! ? Kika gärna in hos oss , skriver om småbarnslivet mellan Sverige o Spanien då vi har hus både här o i Marbella . <3

    Sofia 2017-03-22 18:45:35 http://www.missjarl.com
    Svara
  • Åh!!!! Din unge alltså! SÅ GOD!!!! Man smälter ju av alla bilder och du skriver alltid så bra Vanja! Önskar mig en lika god och fin unge som du har, hoppas på att man kan få det i framtiden 😉 <3 Man blir verkligen glad av att läsa din blogg, så härligt! ÄLSKAR också era youtube videos, längtar hela tiden tills det ska komma fler!! Blir alltid så glad när man ser i den lilla prenumereralista att det finns en uppdatering. Kram på dig fina människa <3

    Johanna 2017-03-21 20:50:56 http://None
    Svara
  • Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
    http://nouw.com/heddasöderberg

    Hedda Söderberg 2017-03-21 20:35:40 http://None
    Svara
  • Mysigt! Får sjuk klädabstinens av det här inlägget, tycker du prickar mitt i prick hela tiden. Så snajdig för att använda dina ord ❤︎

    2017-03-21 14:02:31 http://None
    Svara
  • Vilka superhärliga bilder! 😀

    Susanna 2017-03-21 13:41:12 http://oslofru.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!