Krämar ur det sista

Eftersom tiden börjar rinna ut för oss på Bali, så försöker vi kräma ut det sista göttiga ur livet här i paradiset. Gårdagen bestod därför mestadels av ljuvligt häng hemma i huset. Det är så vansinnigt underbart här, så egentligen finns det ingen anledning att lämna vår ljuvliga Hidden Villa, som verkligen känns som vårt hem nu.
Efter frullen (som för mig består av pankisar, bacon och cappo – VARJE DAG! #NomNom) körde vi poolhäng. Iggy har blivit superduktig på att slinka runt i sin badring, riktigt impad av hur han far fram faktiskt.
När det var dags för lunch tog vi en prommis över stranden bort till Old Man´s, ett supermysigt ställe precis vid vattnet.
Nöjd unge!
Niklas beställde in nachos och en juice…
…och jag beställde in fish ´n chips och en öl. Mums!
Iggy lekte med bordsnumrena, och hade den perfekta platsen för att kunna spana in alla motorcyklar som ständigt surrar omkring en här på Bali.
Niklas var snajdig i sin vattenmelonskjorta som han köpte i Seminyak häromdagen (SÅ fin!). Han slog också till på ett par matchande shorts, håller på att lobba för att han ska köra kitet så jag kan ta en Dagens Dadspo på den episka ustyrseln.
Efter maten spelade vi pingis…
…nåt grodan tyckte var ASKUL!
Old Man´s är (som väldigt mycket här i Canggu) extremt fotovänligt, så självklart passade vi på att plåta lite. Inte varje dag man får vingar ju.
Mamsen ville också vara ängel. Och de där vingarna passar henne perfekt, att resa med henne har varit som en dröm. SÅ mysigt, och SÅ kul. Jag har världens bästa mamma, och vi har haft världens bästa Bali-crew!
Efter lurren tog vi en prommis hem genom Canggu, och den här rara väggmålningen var ju bara tvunget att förevigas som ni förstår.
Den här flådiga dörren också, såklart.
Kommer sakna all djungel!
Hemma i huset väntade massage för hela crewet (har tagit massage nästan varenda dag här, lyxepyxigt värre), sen slank vi ner till stranden igen och grävde en stund med grodan. Man kan ju alltid gräva lite, liksom.
Efter det beställde vi hem mat till huset från en japansk restaurang som vi gillar här i Canggu, öppnade en flaska skumpa och skålade för sista natten i huset – och för en fantastisk resa!
Vi är redan sugna på nästa tripp med samma crew, och det lutar mot Sri Lanka. Så rackarns bra resa detta! Känner mig lugn genom hela själen, och bara så enormt glad att jog fått vara med om de här veckorna, och kunnat skapa så många fina minnen med mänskor jag älskar. Bra grej, helt klart. Njutningens År alltså!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Instämmer helt! Var underbart att få åka med dotter, Iggy och Niklas med mor och bror. Längtar till nästa resa. Älskade varje minut – utom Balifloppen! Tack för att jag fick uppleva allt detta med så underbara personer!

    Eva 2017-03-18 18:06:02 http://None
    Svara
  • Superhärliga bilder och vilken resa ni verkar haft! 🙂

    Sara 2017-03-17 18:46:45 http://www.snowcap.blogg.se
    Svara
  • Vill dubbelklicka på varje bild för att gilla! Men kommer på mig själv i sista sekund att jag inte är inne på instagram.. Helt klart en kombination av magiska bilder och någon form av instagram-sjuka???

    Märth 2017-03-16 20:00:29 http://None
    Svara
  • Aww ?? Iggy ser så härligt genuint lycklig ut så man blir varm i själen ❤ ha en bra flygresa hem!

    Johanna 2017-03-16 06:58:40 http://None
    Svara
  • Meeeen vilka härliga bilder!
    Åh, semester. Det vore verkligen skönt.
    Njut av den sista tiden!

    2017-03-15 22:46:30 http://None
    Svara
  • Ser verkligen helt underbart ut 🙂

    ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ 2017-03-15 21:45:25 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Hej!!
    Usch vad avis jag blir!! Hoppas ni har haft det helt fantastiskt 😉
    Hur länge har ni varit i Bali nu?

    isabelle 2017-03-15 20:56:36 http://bellspower.se
    Svara
  • Ni ser ut att ha haft det underbart. Och att ni åkte och att du la upp så mkt bilder fick mig att bli lite sugen att åka dit igen, var länge sen nu ju. Och då är det toppen med alla dina inlägg för inspo och tips på härliga ställen ?

    2017-03-15 17:28:01 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!