En present från Bali!

Nu ska ni få EN PRESEEEENT! Jippie! Några av de plagg jag använt absolut allra mest här nere på Bali (baddräkten på bilden ovan till exempel) är de från Under The Same Sun, ett märke som två kompisar till mig startat.
De gör yoga/träningskläder, strandkläder och badkläder. ALLT är tokfint, producerat med stor kärlek och omfattande hållbarhetstänk – dessutom i återvunna material. HEJA HEJA!
Och vet ni vad? Just nu får ni 20% rabatt på hela deras SS17-kollektion om ni anger koden VANJA i kassan. HUR bra?
Under The Same Sun gör till exempel oförskämt snygga baddräkter, i sjukt fina mönster. Det här är min favorit, jag bär den både på stranden och som topp till ett par jeansshorts. Ryggen är superfin, det syns inte på bilden men alla detaljer kan ni spana in på märkets sajt. Tycker även den här baddräkten är helt magisk.
Såg dessutom att det är megasuperduperrea hos UTSS nu, så den här raringen får ni på 50% rabatt, woop woop!
Den här bikinin har också gått varm här nere. Älskar printet, och toppen sitter som en smäck! Har tyvärr ingen bild på trosorna, men de är EXAKT så som jag vill ha bikinitrosor; lågt skurna och visar inte för mycket skinka. Finns även en trosa i samma print som är högre skuren om man gillar det. 50% rabatt även här, jippiiie!
Den här klänningen har ni ju sett en del, har den på mig även i dag. ÄLSKAR den! Perfekta perfekta perfeeekta sommarklänningen. Den är gjord i Cupro, en återvunnen del av bomullsplantan. Känns och ser ut som silke men är mycket lättare att sköta. 50% rabatt även på denna raring, såg jag.
 
Världens bästa tillfälle att kirra skitsnajdiga plagg inför sommaren till tokbra priser alltså! In med er på Under The Same Sun, gå loss på rean och glöm inte att ange koden VANJA för att få 20% rabatt på hela SS17-kollektionen!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh va härligt. Tack för det, behöver nya badkläder inför vårens och sommarens resor. Särskilt fina baddräkter med lite kvalitet är sjukt svårt att hitta.

    2017-03-15 10:42:26 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!