En dag i Ubud

I går spenderade jag och mamma några timmar tillsammans i Ubud, och vi hade det SÅ mysigt! Vi inledde med lunch på en restaurang som vår magiskt braiga chaufför Cornelius rekommenderade. Det var ett ställe vi aldrig hade slunkit in på själva tror jag, och det var heller inga västerlänningar alls där – vilket såklart gjorde att det kändes än mer genuint.
Vi tog varsin Bintang (öl) och njöt av den vackra utsikten mot risfälten.
Jag hade på mig två av shoppingfynden från gårdagens repa i Seminyak; hittade den perfekta läderväskan med fransar – och ett par Ray Ban med orange spegelglas. Eller – Play Ban kanske man ska säga, äkta Ray Ban brukar ju kosta mer än 60 pix. 
Mamma beställde revbensspjäll och jag kyckling. Det var en grillrestaurang och köttet var SÅ mört. Och såsen SÅ smarrig!
Efter lunchen slank vi runt i Ubud. Älskade denna butik!
Provade ett par shorts med flamingos, men de var en smula för korta tyvärr. Gillar ju att bjussa, men inte på mina skinkor.
När vi gick runt på gatorna i Ubud såg vi denna fantastiskt vackra öppning – och kunde INTE låta bli att slinka in.
Innanför dörren träffade vi på den här rackaren. Ståtlig fågel, eller hur? Vi såg också en enormt stor fladdermus, den fick jag dock ingen bild på. Spännande trädgårdsdjur, liksom.
Jag hade på mig mina avklippta jeansshorts, ett linne från Kapp Ahls barnavdelning (man ska inte underskatta att kolla in på barnavdelningen då och då) och min nya fina fransväska.
I Ubud hittade jag världens vackraste blad som såg ut som fjädrar…
…och ytterligare en silverring (den på pekfingret). Så kär i mina Balismycken!
Innan det var dags att möta upp resten av vårat resegäng tog vi en…
…cappopaus. Och en halvtimmas…
…fotmassage. Sen hoppade vi in i Cornelius bil igen, joinade övriga Balicrewet och åkte till värdens kanske mest magiska plats där vi spenderade resten av eftermiddagen och kvällen. Det får ni höra om i nästa inlägg!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Åh så härligt det ser ut! Har också varit i Ubud för något år sen, så himla mysigt. Man längtar ju tillbaka när man ser dom här bilderna, big time!!!! 🙂

    CristelGabriella 2017-03-15 21:07:27 http://cristelgabriella.com
    Svara
  • Vad underbart du har det och jätte härliga bilder! <3

    2017-03-13 13:50:43 http://None
    Svara
  • Ååh, vilken dag! Helt galet att det här inte var allt ens. Ser fram emot nästa uppdatering. 😀 Tack för att du delar med dig <3

    2017-03-13 13:01:01 http://None
    Svara
  • Wah va härligt!! 😀

    maria 2017-03-13 11:52:17 http://www.easypeacy.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!