Bali bathroom essentials

Här har ni mina tre MÅSTEN i badrummet här på Bali:
  1. Solskyddsfaktor från Image Skincare med SPF 50. (VANSINNESBRA märke för övrigt, kommer ett hudvårdsinlägg när jag är hemma igen där jag ska berätta om två nyupptäckta favoriter från Image som jag aldrig mer kommer vilja vara utan, stay tuned!)
  2. Solskyddsstift från ACO´s barnserie med SPF 50. Perfa för känsliga ställen på Igster, och för mina läppar (som jag ofta glömmer att skydda i solen och därför ofta bränner).
  3. Cleansing wipes från & Other Stories. Kommentar överflödig tror jag, med tanke på att ni vet att det är minst 30 grader här varje dag, Himla fiffigt att kunna fräscha upp sig snabbt.
Inte med på listan men ändå värt att nämna – ser ni de vackra ostronskalen till höger i bild? De plockade jag med mig från gårdagens middag på The Slow här i Canggu. Det var mamma som beställde in deras rökta ostron som var TO DIE FOR (oavsett om man gillar ostron eller ej – just try them!), och förutom att det var en himmelsk smakupplevelse tyckte jag att skalen var så sjukt fina.
Kommer att ta med dem hem, tänker att man kan ha flingsalt i ett av dem. Kanske smycken i något annat. Har ni förslag på andra saker man kan göra med dem, så hit me!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Korallen till vänster, vart kommer den ifrån?

    LIVSGLITTER 2017-03-11 15:33:09 http://None
    Svara
  • Ååå, vilka fina skal!! Älskar dina inlägg om hudvård och olika hudvårdsprodukter!!

    Wilma 2017-03-11 11:08:09 http://None
    Svara
  • "Men usch, vad är det för läbbigt som ligger där?" Tänkte jag innan jag läste om din begeistring (jag fick fasen googla ordet) över ostronskalen, Haha!

    Karin 2017-03-11 10:39:44 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!