Kepsar, batik och en smula celluliter

Här kommer en Dagens Momspo från gårdagens MAGISKT BRAIGA utflykt som jag å mamsen var på (mer om den inom kort, den floppiga flippen, ni vet).
Det är verkligen satan i gatan-varmt här, så klädstilen består i princip enbart av bikinibikinibikini, samt shorts och minimal topp. Alla maxiklänningar känns alldeles för varma att bära på dagen (även de supertunna). På kvällen kan de dock åka fram. Men då har jag varit dålig på att plåta.
Ber så smått om ursäkt för att det endast varit mobilbilder här från Bali. Det beror dels på att jag inte orkar släpa med mig kameran när vi åker runt, men också på att jag är rädd att den ska paja. Att pytsa teknikgrejor in och ut mellan AC:ade rum och superfuktig djungelhetta skapar kondens, vilket gör att grejerna har en tendens att gå sönder.
Jeansshorts / BDG-jeans som jag klippt av själv
Skärp / Urban Outfitters
Topp / Asos
Kepa / Reason
Pjucks / Birkenstock
Temperatur / Cirkus 31 grader
Plats / På en Luwak Coffee-odling. Luwak coffee skulle också kunna kallas för bajskaffe. Mer om det i ett blogginlägg nära dig inom kort.
Armband / Dyrberg Kern och nyinköpt Balifynd
Ringar / Nyinköpta Balifynd
Celluliter / JAJEMÄNSAN!
Inte den mest smickrande bilden som jag lagt upp i ett Dagens Momspo-inlägg kanske, men JUST PRECIS DÄRFÖR känner jag att det var extra viktigt att INTE välja bort den. Måste ju spräcka hål på bloggbubblan titt som tätt vettni.
Tryck gärna på hjärtat så att jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Fina bilder 🙂

    Carolin 2017-03-14 10:14:14 http://carolink.se
    Svara
  • Du är så grym Vanja!!!! <3

    Alexandra 2017-03-12 13:23:47 http://alexandrabylund.com
    Svara
  • Kan tycka det var en oskyldig "japp jag har också celluliter" kommentar.. Det är ju dessutom inte vanja utan ni som lägger en värdering i det hela att hon ursäktar sig.. vem är det som säger att hon inte bara stolt visat upp sina snygga ben och inget annat! Och bara poienterar att hon med har celluliter men att det är fine? Hur man än gör blir det ju fel.. haha

    Vanja du är awseome ?

    Malin Svensson 2017-03-12 11:54:15 http://None
    Svara
  • Du är så underbart vacker och härlig!
    Jag älskar att du lägger upp dessa bilder! Jag får lite panik på tjejer som tex Angelica blick och Kenza som poserar i stringbikinis på alla bilder.

    Alekzandra 2017-03-11 23:12:42 http://None
    Svara
  • Åh men HÄRLIGT med sånna bilder också, det ska liksom inte behövas att man förklarar sig för att lägga upp en sån bild. Typ alla har celluliter lite här o där och det är så himla himla naturligt! Heja heja för att du lägger upp sånna här bilder! Själv har jag åderbråck längs ena benet som syns extremt mycket på sommaren när jag går runt i shorts eller klänning, men det ska ju inte hindra en från att visa upp sina ben ändå! Hoppas du har en FANTASTISK semester på Bali!!

    Kristina 2017-03-11 11:22:18 http://nouw.com/kristinalicerika
    Svara
  • Åhh måste hålla med Josefine. Så tråkigt att du känner att du behöver kommentera det, förklara det, ursäkta det? Det är dessutom inga celluliter att tala om, de flesta kvinnor har väl betydligt mer än så?

    Nina 2017-03-11 09:05:00 http://None
    Svara
  • Detta med celluliterna tyckte jag var sååå härligt och underbart, vacker tjej och bild!

    Sanna 2017-03-11 07:38:08 http://None
    Svara
  • Du sett superfin ut och bilderna funkar bra!

    Kattis 2017-03-11 07:09:12 http://www.sadnesstheory.com%20
    Svara
  • Härligt Vanja att du visar att du har celluliter precis som de flesta andra kvinnor ??? Men… hade det inte haft större effekt om du inte ursäktat bilden som "inte smickrande" och dessutom inte kommenterat dina celluliter? ? Det är helt naturligt med celluliter och inget man ska behöva skämmas för eller tycka är fult ? Menar absolut inget dumt med detta, var bara en tanke. Vad tänker Du om det? Du får gärna skriva mer om kroppsideal och sånt. Tror det är många unga tjejer som läser din blogg ? Tack för en härlig blogg och en härlig Youtube-kanal!

    Josefine 2017-03-11 06:55:47 http://None
    Svara
  • 31 grader låter inte så dumt! Här är det snöslask och mulet. Dock ligger våren runt hörnet!
    Mvh,
    Vardagskrönikören

    Vardagskrönikören 2017-03-10 21:27:04 http://vardagskronikoren.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!