Sjukstuga i paradiset

Hello darlings! Iggy har varit sjuk, så vi har kört två dagar hemma i huset. Jag och Niklas har turats om att hänga med grodan (som mest velat ligga i sängen inne på rummet med AC och padda), och sen gjort sporadiska miniutflykter i närområdet.
När man blir fast på det här viset pga sjukdom (inte varit läge att ta med Iggy någonstans) är det GULD värt att ha ett såhär underbart hus att hänga i. Ovan ser ni en extremt nöjd la mama lapandes en smula sol vid poolen, lyssnandes på poddar. Mmmm…
 
Denna pool alltså. HIMMELRIKET måste ju bestå av en VARM pool, i ett VARMT land? Så galet att vatten utomhus kan vara så varmt bara av sig självt ju. Och för en badkruka som jag är det LJUVLIGT att faktiskt kunna badabadabaaaada (utan att frysafrysafryyyyysa)!
Någon undrade i kommentarsfältet om vi BAAARA badar i poolen, och inte i havet som finns ett stenkast härifrån? Och jag får nog svara 99% JA på den frågan. Havet är lika varmt som poolen (vilket ju är fantastiskt), men Canggu är mer ett surställe än ett badställe. Det är rätt saftiga vågor i princip konstant, så ger man sig ut där blir det inga lugna simturer direkt. 
Att ligga på stranden är dessutom stekhett, så vi trivs alldeles förträffligt i vårt vackra hus där man kan ligga i skuggan under palmerna och bananplantorna, bredvid vår magiska pool. Stranden är vi också på såklart, men mest för att spana in de vackra solnedgångarna på kvällarna. Då är temperaturen perfekt dessutom.
Ser ni blomman på bilden ovan förresten? Kan det vara en Frangipani? (Obs har noll aning egentligen, ren å skär gissning.) Varje morgon ligger de strösslade över hea trädgården och sprider en magisk doft. Man får vara snabb som en vessla med att plocka upp dem innan trädgårdsmästaren städar bort dem (han ser dem bara som skräp, gaaahh). De trillar ner från ett av träden härute, så himla himla vacker syn att mötas av varje dag.
 
Fräsig surfbuss nere vid havet!
 
I går tog jag och mamma en tur tillbaka till Café Organic. Deras smoothie bowls är verkligen beroendeframkallande. De SMAKAR så mycket! Och är den perfekta lunchen när det är såhär varmt.
Det är nog drygt 30 grader på dagen, så bara att traska omkring är lite av en kamp. Då är det perfa att få svalka sig med kall, krispig frukt.
I dag kändes som grodans sista sjukdag (han fick feber och hosta för några dagar sen, tror det kan bero på AC:n kontra värmen utomhus), så i morgon ska vi göra nåt med hela familjen. I dag har dock jag och mamma haft en helt fantastisk dag. Vi åkte på en utflykt som till en början var flopparnas flopp, men som tvärvände och blev flipparnas flipp.
Det får ni höra om i morgon. För nu är klockan strax efter midnatt här, och det är dags att sussa. Godnatt från paradiset, så hörs vi i morgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Typiskt att någon alltid blir sjuk när man åker iväg, men härligt att vara sjuk på Bali istället för hemma. Ni ser ut att ha det magiskt❤️

    2017-03-10 10:44:25 http://None
    Svara
  • Jaa, frangipani/tempelblomma, så vackra!

    Isabel 2017-03-10 09:16:01 http://None
    Svara
  • Åh ni borde prova shady shack också! Också massa häslomat, smoothiebowls och smarrig vegetariskmat! Tips, tips, tips ?

    Lisa 2017-03-10 08:00:47 http://None
    Svara
  • Jag gissar på att blommorna är jasmin, men är inte alls säker.

    Jenny 2017-03-10 07:27:28 http://None
    Svara
  • Åh hopps han kryar på sig, inte kul att vara sjuk i värmen :(.

    ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ 2017-03-09 21:35:45 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Krya på grodan!

    Amanda 2017-03-09 19:52:03 http://www.prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Allt låter alldeles underbart! Krya på lillen bara! ?

    Angelica 2017-03-09 18:16:44 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!