Mumsigt värre på Café Organic

Nu har vi börjat få lite koll här i Canggu. Vi hänger rätt mycket i huset eftersom det är SÅ LJUVLIGT, men brukar slinka ut för att äta lunch eller middag.
I går gick vi till Café Organic (efter att ha fått tips från er på Inspirationstagram, taaack!).
 
Där har de maaaassor med smarrylarrygrejer. Den här gröna juicen var dock INTE en av dem. Både jag å Niklas beställde in varsin gröning, men de var helt klart mer nyttiga än goda. Snygghetspoäng får de dock, fräsig färg ändå.
 
Jag beställde en avocadomacka – och en gröning. Men det vi upptäckte var hitsen på Café Organic var…
 
…smoothie bowlsen! De var MAGISKA! Både jag, mamma och Iggy tog varsin – och alla var gudomliga. Har aldrig smakat en smoothie bowl förut som..smakar så mycket liksom. Nom nom.
Det är ett supersnajdigt ställe, så jag ville ta en fin bild till Inspirationstagram där jag liksom satt i min fina gunga och drack min härliga gröning. Två sekunder efter att denna bild togs hade jag dock hela munnen full med gröning – och upptäckte att den inte var särskilt härlig. Alls.
Nästa bild i serien blev därför såhär. Inte lika fräsig kanske, men något mera äkta.
 
Eftersom stället var så rackarns snyggt ville jag såklaaaaart plåta lite till el bloggo. Passade på när det inte var så mycket folk där. 
 
Alla som jobbade på stället tyckte att jag var väldigt märklig som sprang runt och fotade en massa (och som dessutom tackade nej när de erbjöd sig att hjälpa till att ta bilderna, så att jag liksom skulle få vara med på dem).
Men de var riktiga linslusar, här har vi två herrar i köket som inte kunde hålla sig från att göra V-tecknet när jag gick loss.
 
Så himla fin inredning!
 
Vill ha cirkus ALLT på den här bilden.
 
Alla ställen här i Canggu är sjukt fina, inspirationen fylls på till max!
 
ÄLSKAR de här stolarna!
 
Till och med tofsen som hängde på toaletten var toksnygg.
 
Och vet ni vad? Världen är SÅ LITEN! Här sitter man på ett café PÅ BALI och mumsar smoothie bowl, och så visar det sig att brudarna som sitter vid bordet bredvid är PODDISLYSSNARE! Huuur cooolt? När de kom fram och sa det kände jag mig ungefär lika ball och igenkänd som Madonna. Tack för det!
Caroline och Linnea som de hette hade rest runt ett tag i Asien, och det går väl inte riktigt att undgå att se vem som spenderat minst timmar i solen av denna trio…
 
Förutom att jag fick känna mig som en rockstar som BLIR IGENKÄND PÅ BAAAAALI fick jag även moppeskjuts av Linnea till närmsta bankomat. Rackarns gulligt, eftersom det visade sig att Café Organic bara tog emot cash. Det uppäckte vi när vi mumsat i oss allt, skulle betala – och hade exakt noll kontanter.
Så – tusen tack bästaste poddislyssnare för att ni räddade oss från en STEKHET långprommis till bankomaten i 33-gradig värme…!
En himla härlig lunch på en massa olika sätt alltså. Bali fortsätter att leverera!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!