Tips tips!

Hello blogoliner! I går kom Niklas brorsa Charlie till vårt hus med ett gäng kompisar – och styrde upp lunch till oss! Kul med mera sällskap, och extra lyxigt eftersom snubben ni ser till vänster på bilden heter Simon och är något av en mästerkock. Charlie är sjukt duktig han med, så tillsammans kirrade de…
 
…väääärldens smarrigaste bolognese! Den var helt stört god, faktiskt. Och nu kommer ett hett tips som ni alla verkligen borde testa: förutom att strö över parmesan och persilja på bolognesen – pressa dessutom över lite citron!
SÅ gott, och ett av mästerkockens hemliga tips (vi fick ett helt gäng faktiskt, som bland annat används på Vassa Eggen där han jobbat). Try it, you´ll like it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • …..Jag tänker mig att man skulle kunna para ihop Charlie med Jossan….
    ?

    Sanna 2017-03-05 06:34:47 http://None
    Svara
  • Ser riktigt gott ut 😀

    ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ 2017-03-04 23:33:55 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • HAHA så kul när jag scrollade ner rätt långsamt över första bilden och ba "vad faaan är detta för något?", trodde de skulle vara nakna. Hehe. kanske inte var så kul som jag tyckte det var.. Njut av resan nu Vanja, ser helt underbart ut på stories <3

    ISA 2017-03-04 16:34:10 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Det låter jättegott! Detta ska jag verkligen testa… Hursomhelst så har jag hittat min succéblus, den är så fin! Innan tyckte jag att det verkade lite konstigt att ha ett klädesplagg som man alltid levererar i. Men nu fattar jag grejen. Ha det så bra borta i Bali:)

    Katja 2017-03-04 16:06:13 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!