Välj att våga vara den du vill vara!

Happy clappy poddisdag! Den här veckan bjussar vi på vårt KANSKE BÄSTA AVSNITT NÅGONSIN, dessutom med finfint crispy crispy-ljud, då vi spelade in i Acast´s poddisstudio. 
Vi pratar om hur man blir den person man VILL vara och hur man tar makten över sitt liv. Att göra det är såklart en process, och jag berättar om en 16-årig Vanja som var massivt avundsjuk på sin bästis, som inte var särskilt bjussig och som på många sätt var en helt annan person än vad jag är i dag.
Och det är just hela poängen – ingen dansar ut ur sin mammas vagina som en perfekt mänska, men om man VILL utvecklas, bli bättre och på så sätt få ett härligare liv – så GÅR det. Och vi berättar hur!
 
Vi hittas i alla poddisappar under ”Josefin & Vanja”!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Sååå viktigt avsnitt! Jag hörde på poddisen igår och blev peppad till att göra denna dag lite roligare. Jag skulle vara peppig, torsdagar är nämligen min favoritdag. Jag började med min favoritfrukost; havregrynsgröt med banan och kardemumma. Sedan cyklade jag till skolan; det bästa sättet enligt mig. I skolan var jag glad och hade allmänt roligt. Fast sedan fick jag så ont i huvudet att jag bara ville gå och lägga mig under en sten. Då kunde jag inte vara peppig och hur skulle jag kunna vara peppig om jag har ont?

    Katja 2017-03-02 16:04:12 http://None
    Svara
    • Svar på Katjas kommentar.

      Sötis, om man har sprängande huvudvärk så är det såklart svårt att vara pepp. Vissa saker kan man inte styra över, och när de inträffar får man vara pepp genom att göra det bästa av situationen. Och ibland är det att bara kapitulera, och försöka på nytt nästa dag. 😉 Men du verkar ha haft en härlig torsdag fram tills dess att huvudvärken slog till! Kram! 😀

      Vanja Wikström Momtrepreneur 2017-03-03 06:24:57 http://vanjawikstrom.se
      Svara
  • Ska lyssna ikväll ?

    Ettlyckligareliv 2017-03-01 19:23:33 http://ettlyckligareliv.blogg.se
    Svara
  • Måste lyssna på detta ??

    2017-03-01 19:21:29 http://ettlyckliagreliv.blogg.se
    Svara
  • Jag får lite panik av hur ni båda går på så bred front med detta att allt går bara man "fake it ’til you make it". Min inre yngre tonåring skruvar på sig, för det finns tillfällen då det inte funkar. Områden där man behöver hjälp och inte klarar sig själv. Jag är rädd för att risken med en "hyperpositivism" dragen till sin spets kan leda till att man missar att man kan behöva stöd och att allt inte är så jädra bra.

    Jag ska lyssna på avsnittet innan jag uttalar mig mer, men jag har tyvärr tvingats sluta lyssna på er podd i perioder när jag känner att det inte funkar att bara strunta i sina ledsna känslor. Jag har i min egen erfarenhet av att "tänka mig till den jag vill vara" kunnat uppfattas som rätt kall, självisk och perfektionistisk, när jag bara fejkar tills jag mejkar. Jag gillar verkligen både dig och Jossan, och har absolut noll planer på att sluta följa er. Jag känner bara för att verkligen problematisera det här med att bara köra på så det ryker.

    2017-03-01 18:09:54 http://None
    Svara
  • känner redan nu att detta inlägg kommer vara så viktigt för mig! Mvh ständigt i identitetskris 😉

    ISA 2017-03-01 16:40:45 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Hahaha "ingen dansar ut ur sin mammas vagina som en perfekt mänska". Ganska roligt! =P Låter bra det där, ska ta och lyssna 🙂

    Paulina Gunnardo 2017-03-01 11:33:55 http://paulina.gunnardo.se/blogg
    Svara
  • Alltså, ni är så himla lika sen du klippte håret! Eller ni var lika innan också, men med identiska frisyrer ser ni ut som tvillingar!

    Lisa 2017-03-01 11:02:49 http://None
    Svara
  • Ska lyssna senare idag när jag varvar ner på soffan. Hoppas du får det kalasfint på Bali och att resan gått bra<3

    2017-03-01 10:54:27 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!