Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dagens Momspo is a denim lover

                                                                                             I stolt samarbete med Ellos
Jahapp, här sitter jag å tar en kaffepaus utanför Drömmis, i mina nya snajdiga jeans. Det fanns en period (i högstadiet) då jag aldrig någonsin använde jeans. Under FLERA ÅRS TID. Vete sjuttsingen vad jag hade på mig (Chinos? Kjolar? Var jag nederdelsnudist?), men jag minns att jag (och övriga i min närhet, för givetvis var detta en trend som jag såklart var påverkad av) i alla fall totalt ratade jeans.
Nåt som känns helt världsfrånvänt i dag, när min vardags (och fest!) -uniform består av jeansjeansjeans. HUR kunde jag ens ööööverleeeeva? 
 
Okej, riktigt så allvarligt var det kanske inte, men ändå. Tänk vad man ändrar uppfattning om saker och ting genom livet. Nåt att bli ödmjuk inför, för givetvis gäller detta åsiktsändrande inte bara valet av bentäckare.
 
Hursomhelst. Nuförtiden BOR jag alltså i jeans, och det här inlägget tillägnas er andra denimfanatiker. På Ellos har de nämligen precis fått in en RACKARNS MASSA härliga denimplagg som jag tycker ni ska spana in, till exempel ovan utställda raringar (ääälskar 70-talsviben!). Men man hittar såklart en massa fräsigt även till partner å kiddos, om man har såna omkring sig.
 
Jeans / Ellos (hittas här / annonslänk)
Tisha / Ellos (hittas här / annonslänk)
Bohemisk jacka / Ellos (hittas här / annonslänk)
Perfekta spetsiga svarta bootsen / Ellos (hittas här / annonslänk)
 
Tror aldrig någonsin att jag kommer få en ”inte bära jeans”-period i livet igen. Men man ska aldrig säga aldrig. Tror heller inte att jag någonsin kommer ha en ”inte dricka kaffe”-period i mitt liv. Men som sagt – man vet inte vad livet bjussar på och vad man kommer att vara för en person i framtiden.
Kanske har jag blivit en hängiven yogi? Som endast bär lycra, skrotar sociala medier för att ägna sig åt att meditera på bergstoppar? Som enbart friskar upp sig med grönt te? Vad vet jag.
Bäst att stay humble och säga att Ingenting Är Omöjligt.
 
Tror dock att jag kommer vara en jeanslover resten av livet. Och om ni också är det, så tycker jag som sagt att ni ska spana in alla fina denimplagg som precis landat hos Ellos. Det gör ni här (annonslänk)!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!