Glimtar ur Bali-garderoben!

Nu har jag ägnat (snart) heeeela dagen åt att gå igenom sommarkläder och planera inför Bali. Lovade ju att försöka plåta lite outfits, och hade velat göra snajdiga flatlays och annat megasuperduperinspirerande, men det hanns inte med.
Däremot hann jag knäppa några mobilbilder i spegeln. Kvaliteten blev därför en smula ”rustik”, som de säger i Mästerkocken när tallrikarna som presenteras ser lite slarviga ut.
Vår tokmönstrade sovrumsmatta bidrog inte heller direkt till en stilren å fräsch outfitbakgrund. Sen är jag blekare än ett lik, med skrufsiga tånaglar och orakade ben, MEN MEN osv. Nu kör vi!
Baddräkten ovan ska giiivetvis med, den är från Gina Tricot. READY FOR VACAAAAAAY!
 
Klippte till ett par shorts av ett par gamla jeans, de blev riktigt bra tycker jag. Precis lagom lösa. Måste tvätta dem bara, så att de fransar till sig längst ner.
Skärp från Asos, succéblus från Indiska. Plåster från Apoteket (yes, självklart skar jag mig på saxen när jag klippte till shortsen #KlumpigastPåSödermalm).
 
URSNYGG öppen kaftan med batikmönster från Asos. Den tänker jag bära över alla bikinis, och till jeansshortsen.
 
Den här klänningen från Under The Same Sun är helt MAGISK. Bästa plagget i hela Baligarderoben tror jag. Tyvärr tycker jag inte riktigt att det syns på bilden, men jag ska ta någon snajdigare bild på den in action sen. Sjukt fin, sjukt bekväm. Den optimala sommarklänningen.
 
Mönstrad maxiklänning från BikBok. Jag kommer att bo i maxiklänningar och mina nya fräsiga jeansshorts tänker jag.
 
Köpte en topp på Asos i samma tyg som batikkaftanen. Jättefin att ha såhär tycker jag. Tror att jag kommer springa runt mycket i typ bikinitoppar och dessa shorts.
 
Den här jumpsuiten är en annan megasuperduperfavvo. Såg den på darlingen Isabella Thordsens Inspirationstagram, och klickade hem den direkt. Det där med influencer marketing alltså, det funkar tydligen rackarns bra på mig. Från Urban Outfitters.
 
Ääääälskar de här pjucksen! Också från Asos. Vill barabarabara glida runt i skor som man kan slide:a in i.
 
Den här kombon ser lite crazy bananas ut på bilden (skyller allt på mattan i bakgrunden) men det var väldans fräsigt irl så att säga. Toksnygg baddräkt från Under The Same Sun, pyjamasbrallor från Lindex.
 
Den här skotrion åker med i resväskan. Sliders från Asos, leopardmönstrade Birkenstock och sandaler (Birkenstock-kopior får man nog kalla dem va?) från Oysho. Solglajfodral från Rebecca Minkoff.
 
Och här är delar ur smyckesarsenalen som får följa med. Två par örhängen från & Other Stories, ringar och armband från Caroline Hjerpe, palm- och monsterabladsörhängen (ger bra djungelvibbar ju!) från Seven / East och favoritörhänget för stunden från Thomas Sabo (har det på mig på översta bilden om ni vill se det på).
Dessutom har det letat sig in en liiiiten gulddetalj i min annars så silverorienterade smyckesgarderob – världens gölligaste sköldpaddsarmband. Känns SÅ mycket Bali!
 
Här är några av de bikinisar som åker med. Bär i princip aldrig likadan överdel som nederdel, jag gillar att mixa (bra för vardagsglädjen ju). Toppar från Insight, Oysho och My Jemma, nederdelar från Bikinishop.se och Under The Same Sun.
Sådärja! Sjukt nöjd att jag ändå lyckades få ihop ett sånt här inlägg, trots skralt med tid och småluriga bilder. Hoppas ni tyckte det var skoj att få kika in i semestergarderoben, och att ni kunde bli lite inspirerade, mobilbilderna och sovrumsmattan till trots.
Ha en ljuvlig lördagkväll nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Så mycket fina grejer! Alltså byxdressen från urban outfitters!! Galet fin!!

    Emelie 2017-02-26 21:27:22 http://juniflickan.blogg.se
    Svara
  • Älskar din skotrio! Har letat länge efter något nytt, tack för inspo ???

    Ettlyckligareliv 2017-02-26 20:55:20 http://ettlyckligareliv.blogg.se
    Svara
  • Birkenstock-modellen heter biotoffel 🙂

    Amanda 2017-02-26 12:09:53 http://www.prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • WOW! Måste måste måste haffa Gina baddräkten ❤️

    2017-02-25 22:42:34 http://None
    Svara
  • Åh så himla underbart 😀

    Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna 2017-02-25 21:13:43 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Snyggt, gillar blommiga klänningen

    Mirre 2017-02-25 19:50:36 http://sweetwords.se
    Svara
  • Alla har vi en latent klumpighet. Själv skulle jag inte våga klippa till mina byxor; dels för att jag var sämst syslöjden och dels för att jag förmodligen skulle hamna på apoteket om inte akuten. Men bra jobbat! 🙂
    Mvh,
    Vardagskrönikören

    Vardagskrönikören 2017-02-25 18:28:46 http://vardagskronikoren.blogg.se/
    Svara
  • Alla har vi en latent klumpighet. Själv skulle jag inte våga klippa till mina byxor; dels för att jag var sämst syslöjden och dels för att jag förmodligen skulle hamna på apoteket om inte akuten. Men bra jobbat! 🙂
    Mvh,
    Vardagskrönikören

    Vardagskrönikören 2017-02-25 18:28:46 http://vardagskronikoren.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!