Jag har pimpat min dator!

Nu ska ni få nåt som inte förekommer särskilt ofta här i el bloggo: ett riktigt rackarns PYSSELINLÄGG! Jag har länge varit sjukt sugen på att pimpa min dator med härliga stickers, men som så mycket annat har det fått stryka på foten eftersom jag Inte Haft Tid.
 
Men i dag GJORDE JAG DET! Och det var SÅ kul! Stickers hade jag maaaassor av, beställde en hel drös från Etsy för flera månader sen. Till exempel de här feministklistermärkena. Så härliga ju, och GIVETVIS ska min dator basunera ut att den ägs av en stolt GRLPWR-brutta!
 
Jag valde ut den feministsticker jag tyckte bäst om, och raddade upp alla klistermärken jag hade, för att få en överblick.
 
Först satte jag på en massa turkosa prickar. När de var på plats började jag leka runt med de övriga klistermärkena.
 
Jag lekte runt med alla stickers tills dess att jag kände mig nöjd. Sen var det dags att rycka bort skyddsplasten och klistra loss!
 
Tadaa, såhär blev det! Feministhjärta, en Make It Work-banderoll, stjärnor, bananer och hjärtan – kan det BLI mer vardagsglädje? Don´t think so.
 
Min nypimpade dator in action! Måste säga att jag blev oförskämt nöjd. Och kolla här då, ni har inte sett allt…
 
HUR fint blev det inte att sätta en sticker på ”insidan”?
 
Dessutom med mitt livsmotto. Fiffigt värre. Hittade denna magiskt braiga sticker här.
 
Tänk vad man kan åstadkomma med lite tid, en sax och en smula kreativitet. Snacka om att värna vardagsglädjen!
Nu kör vi den klassiska före- och efterbilden, så att ni ser SKILLNADEN:
 
Före…
 
…och efter!
 
Jaaa, men ni förstååååår ju hur mycket roligare det kommer bli att jobba nu. Att SE denna dator nu. Att LEVA nu! Jag är ju liksom ALL FOR att maxa vardagsglädjen, och SNACKA OM att min datorvardagsglädje nu är i topp!
 
ÄLSKAR min ”nya” dator! Och hörrni, tryck gärna på hjärtat om ni tyckte detta inlägg var skoj, så får jag lite pejl. Många pysselkramar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!