Fråga vaaaad ni vill!

Darrrrlings! Jag å Jossan kommer spela in två poddisar i förväg eftersom jag ska ut å resa. Den första spelade vi ju in i går (och den blev SÅ bra!), poddis nr två tänkte vi skulle vara en frågepoddis. Så nu behöver vi frågor!
Fråga vad ni vill. Vi är ju ”den djupliga podden” som varvar mellan djupt och ytligt, så vi välkomnar alla undringar om alltifrån favoritsmink till ångest. Alla frågor får plats, och våga gärna vara personliga!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
  • VANJA! VARIFRÅN är den så fantastiskt otroligt fina blusen du har på dig i det här inlägget???!!! PLS SVARA <3 <3 <3 <3 <3

    Lovisa 2017-03-04 21:10:50 http://None
    Svara
  • Jag menar detta frågeinlägg
    http://vanjawikstrom.se/2017/january/stall-fragor-till-veckans-poddis.html#comment

    Finns nog frågor där att använda också.

    M 2017-02-27 12:19:57 http://None
    Svara
  • Hur hittar man tillbaka till varandra efter en relationskris? (Otrohet i detta fall). Allt ångras och jag är övertygad om att det var en engångsgrej, frågan är hur jag ska kunna bygga upp tilliten igen? Har ni några erfarenheter? Kram och tack för bästa podden som får upp mig på morgonen när allt känns jobbigt <3

    Amanda 2017-02-26 02:44:43 http://www.prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Till Jossan: Hur gjorde du för att komma över Philip så fort – eller det vet jag ju inte om du gjorde, men du gick från att skriva inlägg om hur du verkligen visste att du vill vara med honom och verkligen älskar honom, till att prata om att det var slut och att det kändes bra. Jag hanterar separationer jättedåligt, och undrar lite hur du gjorde för att lyckas tänka så positivt kring det och inte gå under?

    Till Vanja:

    1. Känner du att du och Niklas börjar bli kära igen efter de jobbiga åren, eller är ni kvar på stadiet där ni mest är "partners" men inte är förälskade? Verkade som att ni kom till en vändpunkt för ett tag sen 🙂 hursomhelst verkar ni ha en relation som är klarar det mesta och väldigt starka band, goals helt enkelt 😉 fina ni.

    2. Tack för avsnittet om alkohol. Känner verkligen att jag relaterar till din historia, inte så mycket Jossans. Har börjat dricka mkt mindre senaste åren och ännu mindre senaste månaderna, märker att jag alltid mår psykiskt dåligt dagen efter även om jag inte druckit jättemycket. Dricker också gärna med min sambo till middagen och då går det bra att dela en hel flaska. Men så fort jag är med andra människor och det är "festkänsla" får jag också nån knäpp och ifrågasätter typ hela min tillvaro och känner typ "det är detta livet handlar om" och jag vill bara vara full och dansa hela natten och slänga bort mitt liv och skaffa nya vänner och ja, du fattar. Blir liksom hög på hela grejen på ett obehagligt sätt, jag har liksom inte "roligt" så mycket som att jag upplever nåt sorts förhöjt tillstånd där jag får för mig att dekadens är vad livet går ut på… och så går jag all in, kan inte sluta dansa, gör konstiga saker som jag ångrar… kan inte riktigt förklara, men. Kan du inte ge exempel på ett tillfälle eller en situation där du betett dig sådär galet som du beskriver?

    anna 2017-02-25 19:01:00 http://None
    Svara
  • Jag tänkte fråga om tips och trixs för att ta sig ur jobbiga stunder. Jag hade ett missfall i augusti och har sedan dess haft det svårt. Särskilt i och med att jag har flera i min omgivning som blir gravida och ska få barn kring mitt BF. Det värsta är nästan att jag känner mig missunnsam gentemot de som är gravida för att "varför dem och inte jag?". Jag avskyr att jag känner så för jag önskar inte att någon ska gå igenom det jag gått igenom, men jag kan inte vara glad för deras skull även om jag önskar och försöker vara det. Nu har jag svävat ut, men ja. Lite tips för att ta sig ur jobbiga perioder.

    Tack för att ni finns och peppar! ❤️

    Elin 2017-02-25 14:18:17 http://None
    Svara
  • Hej,
    Hur känner ni skillnad på oro och intuition? Jag vaknar ofta upp med oro/intuition…vet inte om det bara är allmän oro för livet eller om det är intuitionen som försöker säga mig något. Kanske låter lite flummigt men kan inte skilja på dem, kan ni?

    M 2017-02-24 22:01:15 http://None
    Svara
  • Hej fina ni! Jag är en snart 15 årig tjej som har ett problem… Jag har ända sedan jag fick betyg första gången i 6:an haft extrema prestationskrav och varit väldigt ansvarstagande. Under hösten nu i åttan så har det bara blivit värre och värre och jag kunde gråta mig till sömns för att jag hade sådan ångest över skolan. Nu har jag kontakt med en kurator, är sjukskriven på halvtid och kommer utredas gällande diagnoserna utmattningssyndrom och utmattningsdepression. Detta är väldigt tufft för mig som går från att alltid prestera på absolut högsta nivån till att inte ens orka ta mig upp ur sängen vissa mornar. Hur ska jag tackla detta? Det finns ingen av mina vänner som kan känna igen sig i detta eftersom min situation är ganska extrem och ovanlig för min ålder. Jag behöver alla tips jag kan få för att ta mig ur detta på bästa möjliga sätt och hue jag ska gå vidare efteråt. Hur kan man undvika att hamna i samma spår igen? Älskar er båda och jag hoppas jag kan få svar på denna fråga då det är väldigt aktuellt för mig❤ Puss och kram

    Alma 2017-02-24 18:45:16 http://None
    Svara
  • Hej finaste ni!
    Hur ställer ni er till det hälsö- och viktfokuserade samhälle vi lever i? Känner ni att ni påverkas eller går det er helt förbi? Intressant att höra då ni inte pratat jättemycket om detta och det är ändå något som påverkar oss alla, oavsett vart vi bor eller hur vi lever.

    Ebba 2017-02-24 18:02:01 http://None
    Svara
  • Vad är det enklaste knepet för en bättre vardag om man pluggar?
    Bästa stiltipset enligt er?
    Vad ska man välja för foundation?

    Katja 2017-02-24 15:46:47 http://None
    Svara
  • Eftersom ni båda är så sjukt peppiga, ja ni poppar ju runt som popcorn.
    Så undrar jag om ni kan ge en top 5 på saker ni gör de dagar ni INTE är så där peppiga men behöver peppa till er lite.

    2017-02-24 15:38:54 http://None
    Svara
  • Du hade ju nyss ett frågeinlägg. Använd dem frågorna också?

    M 2017-02-24 13:55:48 http://None
    Svara
  • Bästa ni!
    Jag har en fråga som jag tänkt på efter båda alkoholavsnitten, och som berör mig personligen i mitt liv just nu där jag har en vän som har alkoholproblem men inte insett det själv ännu/inte vill ta tag i det.

    Jag vill veta hur ni tänker kring hur man kan hjälpa en kompis med alkoholproblem, eller om ni har några tips. Vad har era kompisar gjort rätt respektive fel när de har pratat om alkohol med er? Vad hade ni gett dem för tips om ni kunde åkt tillbaka i tiden?

    Känner mig ensam, frustrerad och uppgiven kring detta, känns som att ingenting hjälper. Skulle uppskatta tips på den här fronten något enormt, och tror fler än jag går med samma tankar och problem.

    Stora kramar!
    T

    Tove 2017-02-24 13:49:31 http://None
    Svara
  • Hur kan du (Vanja) se så extremt ung och snajdig ut vid snart 40-åran ålder?! Ser inte ut att vara en dag över 25! Vad är hemligheten??

    Paula 2017-02-24 13:26:17 http://None
    Svara
  • Halloj! Här kommer en fråga.
    jag har planer på att börja studera, jag vill jobba med sociala medier eller webbutveckling. Har ni något tips på bra utbildning för detta? Kraaam ??

    2017-02-24 12:42:50 http://None
    Svara
  • Hej godingar! Vad har ni för tankar kring att många unga känner stor press gällande att få rätt jobb med rätt lön? Att man skall bli framgångsrik redan i ung ålder och att många gärna jämför inkomst osv. Det är otroliga presetationskrav vilket i min mening skapar otrolig press och många mår dåligt trots att dem egentligen har det rätt bra. Det jämförst något enormt känns det som. Jag själv vill inte fokusera på sådant men har många i min närhet som gör det vilket blir jobbigt och det är svårt att inte bli påverkad. Stor kram till er finisar

    Lisa 2017-02-24 12:40:19 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!