Vinn en drömfrulle!

                                                                                                    I stolt samarbete med Risenta
Att ge sig själv en så bra start som möjligt på dagen genom att käka en smarrig frulle är bra för både hälsan och vardagsglädjen. Jag hoppar aldrig, aldrig aaaaaldrig över frullen, utan ser den som ett sätt att ha det lite extra gött på morgonkvisten.
Och happy clappy news nu till alla er som också älskar att frulla loss på morgnarna – en av er kommer nämligen att vinna ett massivt mumsigt paket från Risenta, fullproppat med härliga frukostgrejer! 
 
Anledningen till tävlingen är att Risenta släppt en ny serie med smarriga frukostprodukter, och jag hittade min favorit på nolltid: en frögröt med mandel, cashew- och pecannötter som tickar alla mina boxar på frullefronten:
  • Snabb som attan att göra (tillsätt bara vatten och koka upp)
  • Innehåller massa fröer och nötter (som jag annars brukar lägga till i min havregrynsgröt från sjuttioarton olika påsar i skafferiet, vilket tar tid å energi – och skafferiplats)
  • Nyttig som attan (inget tillsatt socker, gjord på steel cut oats, innehåller massor av fibrer)
  • Är riktigt smarrylarry! 
 
För mig som är en grötoman av rang är det perfa att få allt man vill ha i sin gröt i en redan färdig blandning!
 
För att ”Vanjifiera” grötblandningen har jag några små enkla tips som jag tycker gör all gröt smarrigare, och det är att:
  1. Koka gröten på mjölk istället för vatten, blir mycket krämigare.
  2. Mosa i en halv banan i gröten under kokning, så får den en smarrig sötma.
  3. Dra i maaaaaaaassor av kanel – och en rejäl nypa salt.
  4. Ät med valfri frukt/bär och varm (eller kall om man föredrar det) mjölk, jag gillar att köra min grötmjölk i kaffemjölkskummaren, det blir supergott och fluffigt!
  5. Ringla över lite agavesirap eller honung

Tadaaaa! Där har ni en GRYMT god grötfrulle!

 
Och nu kan ni alltså vinna dels denna grymma frögröt, men också en heeeeel radda av Risentas övriga produkter – både nyheter och gamla favoriter hittas i dessa lyxiga vinstpaket – så att ni kan skapa en riktig drömfulle därhemma!
Tävlar gör ni på ett tokenkelt vis, nämligen genom att gilla Risenta på Facebook här, och sen lämna en kommentar under det här blogginlägget där ni berättar vem ni helst skulle avnjuta en drömfrukost med.
Vinnaren får ett mail från mig strax efter 26/2 då tävlingen avgörs. Lycka till nu finisar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
39kommentarer
  • Hej! vem vann tävlingen?

    Ullis P. 2017-03-01 14:36:03 http://None
    Svara
  • Jag skulle vilja avnjuta en drömfrukost med min pojkvän, som bor 25mil ifrån mig. Så att äta frukost med honom är alltid en dröm!

    Amanda 2017-02-28 13:43:58 http://amandael.blogg.se
    Svara
  • Jag skulle helst av allt avnjuta en drömfrukost med mina barn – om de kunde njuta en längre stund och inte ha alltför bråttom att starta igång dagen innan klockan ens slagit 8.

    Ulrika Andersson 2017-02-26 22:56:42 http://None
    Svara
  • En riktig dröm skulle vara att en endaste gång få avnjuta en lyxig frukost utan stress med min man. Eftersom vi båda jobbar oregelbundna tider och min man dessutom ofta är bortrest genom jobbet så känns det som om vi aldrig träffas vid frukostbordet! Det skulle vara så mysigt att få njuta av Risentas produkter tillsammans och eftersom det här inte är någon orealistisk dröm så hoppas jag att den slår in!

    Camilla Sandmark 2017-02-26 19:34:25 http://None
    Svara
  • Lätt val! Jag skulle ge min sambo sovmorgon och bjuda över min kompis Stina på lyxfrukost och bebisgos. Det är nämligen tack vare henne och hennes matchmakande som jag alla andra dagar äter frukost med min fina sambo och vår gulliga lilla bebis ?.

    Matilda 2017-02-26 11:26:27 http://None
    Svara
  • Jag vill helst äta frukost med min familj.

    Louise 2017-02-26 09:15:17 http://None
    Svara
  • Sitta på bryggan när solen går upp, njuta med älsklingen, Risenta och en kaffekopp. Allt är stilla. Naturen framför oss – inte illa! Det är balsam för själen

    Marie 2017-02-26 07:45:30 http://None
    Svara
  • Jag vill bjuda mig själv på nyttig och bra frukost. Är ensamstående mamma på heltid till tre fina barn. Har tappat bort mig. Äter inte frukost i lugn och ro. Har inte ekonomin att äta så nyttigt som jag önskar. Allt snurrar på och jag övar mig på att ibland landa och tänka lite mer på mig. Bara mig. Önskar så få hjälp med en nystart. På dagen och ett hälsosammare liv. För mig (och för mina barn).

    Åsa 2017-02-26 07:44:48 http://None
    Svara
  • Drömfrulle..
    Får man DRÖMMA så skulle jag vilja sitta högst upp i Eiffeltornet och moffa croissanter och latte med Brad Pitt ?
    Men i verkligheten älskar jag helgfrukostmys med min man och våra tre underbara kids ?

    Camilla 2017-02-26 00:56:01 http://None
    Svara
  • Min sambo såklart! Gillar på fb: Manda Nysson

    Amanda 2017-02-26 00:26:56 http://None
    Svara
  • Åh, vad det ser gott ut!
    Jag skulle vilja avnjuta en drömfrukost tillsammans med mina fantastiska sambo Marcus!

    Vi äter sällan frukost tillsammans av flera anledningar; dels då jag är morgonpigg och han morgontrött, men också då jag måste äta frukost så fort jag vaknar i princip för annars blir jag illamående, medan sambon sällan äter frukost alls då han har inte är någon frukostmänniska, det blir ofta att han äter först vid lunchen…

    MEN, något han åtminstone äter ibland till frukost är just gröt och denna såg ju supergod ut så jag skulle vilja bjuda honom på den! Jag får ta något litet till frukost när jag vaknar på morgonen och sedan bjuda honom på en riktig brakfrukost som vi äter tillsammans när han vaknar! <3

    Sofie 2017-02-25 19:57:36 http://sofka.blogg.se
    Svara
  • Jag älskar att göra mysiga frukostar till mig och min mamma, smyga upp innan hon har vaknat och sätta på kaffe och mixa ihop bär och mumsiga ting! Så att få förgylla av hennes dagar framöver med en fin frulle skulle vara riktig fantastiskt. Min fina mamma! Kramis

    Maja 2017-02-25 10:21:10 http://None
    Svara
  • Wow det låter SÅ GOTT! Älskar gröt ? Jag skulle gärna äta en drömfrukost men min storasyster som bor längst ner i södra England sen drygt 11 år. Då skulle vi hinna sitta ner i lugn och ro och verkligen prata om ALLT. Saknar henne så jäkla mycket och när vi väl ses så kan vi inte sluta prata med varandra och bara suga i oss systerkänslan så en lång drömfrukost med henne hade varit livet ❤

    Lotta Ahlfors 2017-02-25 08:07:37 http://None
    Svara
  • Oj…Lunas mormor blev anonym. Agneta Kåhl är mitt namn.☺

    agneta 2017-02-25 00:00:53 http://None
    Svara
  • Barnbarnet Luna är mitt val. 3 år och så full i kärlek..?❤

    2017-02-24 23:58:56 http://None
    Svara
  • Ååh, älskar Risentas produkter! Så himla mycket goda saker! Är själv en riktig grötmänniska och ser alltid till att lyxa till dem med bär och nötter, blir så himla gott då! Hade verkligen velat bjuda min farmor på en riktig underbar frukost. Ser inte henne så ofta då jag pluggar i en stad långt hemifrån men om tre veckor har vi planerat in två hela dagar med bara underbart mys bara vi två. Ser fram emot då något fruktansvärt mycket då hon är en riktig Power Woman trotts sina 80 år! En verklig förebild som förtjänar det bästa ❤

    Petronella 2017-02-24 20:33:50 http://None
    Svara
  • jag skulle dela den med min son som bor hemma

    carina olsson 2017-02-24 10:55:32 http://None
    Svara
  • Vann jag detta skulle jag ta mod till mig och bjuda in snygge grannen på grötfrukost! Måste ta reda på om han verkligen är singel, som det ryktas 😉 Att bjuda på just grötfrukost vore liksom bara så wierd att han inte kan säga nej! Sen kan vi ta en löptur tillsammans – för jag vet att han också gillar att träna. Vi brukar mötas i spåret ibland … Är gröt vägen till mannens hjärta?

    Paola 2017-02-24 10:31:57 http://None
    Svara
  • Drömmen är att ha tid för stt åka hem till fantastiska farmor och farfar och få äta frukost hemma hos dom! Bara få känna sig som 10 år igen och sitta där och prata massa om allt mellan himmel och jord! Hade varit helt magiskt!

    Madde 2017-02-23 23:45:54 http://None
    Svara
  • Vilken dröm! Hade så gärna avnjutit den tillsammans med min älskade syster som precis gått halva tiden i sin graviditet. Hon är värd allt gott i världen efter några kämpiga månader <3

    Helena 2017-02-23 22:54:26 http://None
    Svara
  • Så kul tävling! Jag skulle självklart avnjuta en drömfrukost tillsammans med min fina mamma, en person som jag ser upp till och som alltid finns där för mig! Hon ger mig vardagsglädje och peppar när det är jobbigt. Självklart skulle jag bjuda henne på en frukost! <3

    Felicia 2017-02-23 20:53:58 http://feliciahblogg.webblogg.se
    Svara
  • Älskar frukostar och älskar att dela dem med min lilla 2-åring som tar en timme på sig för att mumsa varje morgon. Då passar dessa godingar perfekt. ?

    Johanna 2017-02-23 20:29:48 http://None
    Svara
  • Frulle- dagens bästa måltid, skulle kunna äta detta till frukost, lunch, middag och mellis (vilket jag ibland också gör hehe), det är ju så rackarns gott! Min drömfrulle skulle jag vilja avnjuta tillsammans med min älskade lillasyster. En tjej som alltid ställer upp för mig och finns där i vått och torrt trots att jag ibland kan verka deppig och disträ. Skulle vilja bjuda henne på en riktig drömfrukost för att visa hur mycket jag uppskattar henne- för det finns ingen som jag kan skratta med så att jag får ont i magen med och gråta tills jag kippar efter andan lika öppenhjärtigt som jag kan göra med henne (ibland till och med under samma samtal). Tänk att få avnjuta detta lyxpaket tillsammans med henne och skapa olika kreationer ifrån Risentas utbud och få till en sådan där härlig stund som bara vi kan! Tack för en härlig blogg och en sprudlande inspirerande blogg!

    Ida 2017-02-23 19:55:03 http://None
    Svara
  • Jag skulle vilja avnjuta en drömfrukost med mannen i mitt liv, Johan. Då jag jobbar mycket helg så gillar vi att lyxa till det extra när jag väl är ledig! Det hade varit så kul att få överraska honom, han ställer alltid upp för mig så ❤

    Linnea 2017-02-23 19:55:02 http://None
    Svara
  • Jag skulle bjuda min bästa vän och hennes nästan helt nya lilla bebis på en härligt stor frukost! Och bara få lov att skämma bort sin bästis är ju det bästa som finns! Innan brukade vi alltid styra upp helgfrukostar men nu var det längesen vi gjorde något mysigt tillsammans!

    Fanny 2017-02-23 19:00:57 http://None
    Svara
  • Hej! Åh frukostälskare som jag är (kan du se på min instagram: @sofiahager) så är min högsta önskan just nu att äta en härlig drömfrulle med min saknade vän Sandra Jutbo som bor i umeå (jag bor i Linköping) tid och pengar gör att vi ses alldeles för sällan!
    Kram

    Sofia Häger 2017-02-23 18:00:12 http://sofiahager.wordpress.com
    Svara
  • Skulle helt klart dela en risentafrukost med min sambo som under fem månaders tid tvingats servera sin gravidillamående tjej (mig) två knäckemackor med smör VARJE MORGON!!! Hade inte klarat mig utan dessa mackor men illamåendet börjar tack och lov (peppar peppar) vända så lite nytänk på frukostfronten skulle vi båda uppskatta!

    Sofia 2017-02-23 17:49:09 http://None
    Svara
  • Jag skulle helst av allt vilja avnjuta en drömfrukost med min älskade man Magnus. Vi äter frukost tillsammans alldeles för sällan och skulle vara så mysigt att få överraska honom med en drömfrukost.

    Linda G 2017-02-23 16:14:59 http://None
    Svara
  • Åh vilken härlig tävling! Hade velat avnjuta denna drömfrukost med min sambo Erik, som aldrig är hemma och äter frukost då han åker till jobbet innan jag går upp. Vill verkligen få honom till en frukost-person och tror detta hade kunnat vara en ingång till en härligare vardag <3

    Elin 2017-02-23 15:40:15 http://nouw.com/elinrosen
    Svara
  • Hade varit helt fantastiskt att få avnjuta en riktig drömfrukost tillsammans med min bästa och modigaste vän, Sandra, som ska praktisera i Stockholm och då bo hemma hos mig från 27/2 och två (wiiiie!) veckor framåt! <3

    Alexandra Johansson 2017-02-23 15:12:49 http://None
    Svara
  • Hej Vanja!
    Jag skulle vilja skicka ett mail till dig. Har sedan tidigare din Glammom-mail, men misstänker att du kanske inte har den kvar längre. Går det att komma i kontakt med dig via mail på annan adress?
    Tack! Önskar dig en så fin dag! ♥♥♥

    Fanny 2017-02-23 14:31:42 http://nouw.com/prydam
    Svara
  • Så härligt, frukosten är ju dagens viktigaste mål (och godaste) ? Om jag vann skulle jag bjuda min lillebror som just nu pluggar en termin i Köln på en brakfrukost ???

    Emma A 2017-02-23 14:03:48 http://None
    Svara
  • Åh! Frulle är ju den bästa måltiden på dagen 🙂 Vill såklart dela en mysig frukost med min kära sambo!

    Elina Strömberg 2017-02-23 13:27:11 http://None
    Svara
  • Jag skulle helst vilja avnjuta en risentagröt med min min syster. Vi både tycker väldigt mycket om gröt med nötter och fröer, men eftersom vi båda är lite smålata så blir det att vi skippar i nötterna och fröerna. Det skulle sitta perfekt med en gröt som innehåller allting redan.???

    Johanna 2017-02-23 11:22:19 http://None
    Svara
  • ÅH! Som en frukostälskare av rang, skulle jag vilja bjuda min älskade mamma på denna drömfrukost. Hon är den enda i min närhet som uppskattar lååååånga frukostar lika mycket som jag och att dessutom få fira henne i egenskap av världens bästa mamma samtidigt – det hade varit helt perfekt.

    Sarah Dybeck 2017-02-23 10:44:05 http://None
    Svara
  • Kul tävling! Hade så gärna velat dela en mysig frukost med världens bästa vän! Tyvärr ses vi allt för sällan då livet ofta kommer emellan med jobb, barn och studier. Hoppas på vinst så jag får bjuda på drömfrulle nästa gång vi ses! ?

    Erika 2017-02-23 10:15:52 http://liinaerika.blogg.se
    Svara
  • Åh vad härligt! Jag är också en riktig frulle-människa! Bästa, bästa, bästa, målet under dagen. Skulle äta drömfrukosten med min mamma, som bor 100 mil bort och som jag sällan träffar och saknar massor.

    Malin Elvertrö 2017-02-23 10:11:41 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!