Om kärlek & att inte nöja sig

Happy clappy PODDISDAAAAAG (okej, en dag sent men ändå), hoppas såklart att ni vill lyssna på veckans avsnitt av Josefin & Vanja! Eftersom temapoddisar har efterfrågats lyder vi såklart blint – och bjussar denna vecka på tema KÄRLEK. Mmmmm…
Avsnittet heter dock ”Nöj dig inte vid val av partner”, så det är inte bara snuff å fluff vi snackar om.
Vi delar såklart med oss av våra egna resor på relationsfronten (som är rätt olika eftersom Jossan är singel och jag kilar stadigt med Laxen sen 11 år), men pratar också om det bökiga med kärlek: vad gör man när man märker att allt inte längre är som det ska? Hur löser man problem i en relation? När är det läge att fajtas för kärleken – och när är det läge att palla med den gröna smärtan och göra slut?
 
Vi hittas i alla poddappar, sök bara på Josefin & Vanja! Perfekt lyssning på väg till jobbet eller plugget ju.
Tack fina Susanna för veckans snajdiga poddisbild!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Gud vad jag vill lyssna på avsnittet men är ganska rädd eftersom jag fortfarande är ganska heartbroken. Snubben jag va småkär i träffade jag bara en gång på en fest men innan vi hann på vår första dejt så blev han ihop med en annan tjej.

    Är rädd att det här poddavsnittet bara kommer dra upp gamla sår… För som ni säger man ska inte nöja sig. Men jag kommer alltid ha ett litet hopp om att i slutändan hamna med den här killen ändå….

    Oj vad deep det blev här haha </3

    Anna 2017-02-23 20:30:08 http://None
    Svara
  • Får lyssna då 🙂

    Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-02-23 08:53:05 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Åh perfekt ämne! Jag lider tydligen av pmds vilket gör att jag ett par dagar varje månad känner att mitt förhållande är ett misstag, att allt är fel osv.. Jag VET ju att det är hormonerna som råddar men då jag är mitt i det ska det bli härligt att höra på era tips, idéer och historier. Imorgon kommer de här känslorna vara borta igen för en månad framåt så ska passa på att lyssna idag och vem vet, kanske jag får inspiration till att bli av med denna månatliga panik över hur fel allt är. Vill ännu tillägga att jag resten av månaden är hur lycklig som helst! Kramar hörni!

    Sandra 2017-02-23 06:32:44 http://sandravaihela.wordpress.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!