Nya Babyloonz-hits in the making!

God eftermiddag på er! Tänkte dela med mig av en bild från gårdagens inspelning i Babyloonz-studion. Jag antar att ingen av er missat detta (men man vet aldrig när man byter bloggportal, kanske har det tillkommit några rackare som inte har koll?), men jag och Niklas håller alltså på att bygga ett varumärke för små barn (typ 0-4 bast). Det heter Babyloonz.
Målet med Babyloonz är att skapa allt som vi själva hade velat ha som färska föräldrar, under ett och samma tak. Vi gör därför en massa appar och barnprogram på YouTube för små barn, som alla ska vara könsneutrala, fria från våld och köp inuti apparna, de ska vara utvecklande – och underhållande såklart! Päron ska känna sig trygga med det barnen ser, och kidsen ska tycka att programmen/apparna är roliga. Och just nu händer det maaaaaaassor på Babyloonz-fronten.
Hela gårdagen gick åt att spela in nytt material till en rad olika program som vi kommer släppa nu under våren. Jag är så galet taggad på att få visa er vad vi gjort, och på att få er feedback. Jag vet ju att många av er som läser el bloggo använder Babyloonz hemma, och det är jag SÅ tacksam för. Ni är liksom våra testpiloter.
Vi tror verkligen på det här, och som de obotliga entreprenörer vi är så pytsade vi in det jag tjänade på att sälja GlamMom.se i Babyloonz. Så nu har vi lite mera pengar att röra oss med, som vi kan producera mer material för. SÅ KUL!
Att bygga upp och driva ett företag är bland det roligaste som finns, tycker jag. Det är också skitjobbigt, läskigt ibland och självklart finns det stunder där man undrar vad fasiken man håller på med. Men det positiva överväger hundra gånger om, och när man väl lyckas med sin idé så är det världens bästaste känsla.
Att Babyloonz YouTube-kanal passerat 10 miljoner visningar, och att våra klipp och appar dagligen används både i hem, ute på resor – och på förskolor (HUR coolt?!) är så fint och fantastiskt att man blir glad ända in i själen. Det vi gör FUNKAR verkligen, och vi vill bara göra mer mer mer program som är bättre bättre bättre.
Och precis just det håller vi på med nu. Fortsättning följer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Borsta-tänderna-låten körs för 1,5-åringen ooofta. Mycket för att jag gillar den så mkt också och där känner jag att ni är helt rätt med en egen nisch – ni är liksom "indie-babblarna". tänker mig lite hipstriga föräldrar (typ ni :)) som inte vill ha bä bä vita lamm på autotune utan ngn soft musik som passar den egna smaken. Älskart.

    För övrigt bästa propagandan. Första gången jag kollade på låten med Nora (min minsta) så satt hon med huvudet på sned och såg ut som om hon skulle börja gråta när förklaringen kom om att tänderna inte mår bra om de får smulor som inte borstas bort. Och sen började hon direkt peka mot badrummet och ba "borsa tänder! borsa tänder".

    Ulrika 2017-02-24 20:48:31 http://www.facebook.com/unettelblad
    Svara
  • Jag jobbar som föräldrarådgivare och diskuterar barnuppfostran och föräldraskap med tusentals föräldrar varje år. Enligt mitt lilla empiriska underlag tror jag att ni är helt rätt ute med er Babyloonz-satsning! Heja er!

    S 2017-02-23 10:21:19 http://None
    Svara
    • Svar på Ss kommentar.

      Men ÅÅÅÅÅÅÅ! Vilken rackarns pepp! Läste upp din kommentar i går för Niklas och vi blev bara så rackarns glada! TACK för finfint bränsle för oss att tuffa vidare på. och jag älskar ditt "lilla" empiriska underlag! ;-D KRAM! <3

      2017-02-24 15:04:07 http://vanjawikstrom.se
      Svara
  • Åh jag (okej, min son också!) äääääälskar era videos! Då jag nästintill har slutat lyssna på min egen musiksmaks-musik har jag istället dragits med i detta. God morgon-låten gör mig nästan gråtmild! Sååå fin och bra sjunget! Dante (11 mån) älskar Iggys danslåt. 🙂
    Men en sak som jag inte riktigt förstår är sommarlåten som är……på engelska? Hur kommer det sig? Har en egen teori om att det är första videon ni gjorde, och att ni då lånade en befintlig låt. Har jag rätt?
    Heja er, och fortsätt förgyll min sons (och mina) dagar!

    Just det! En önskan (befallning). Vill inte att min son ska titta på så mycket film, men vill kunna lyssna på musiken ändå. Kom till Spotify? Snälla!

    Kram!

    Hannah 2017-02-22 22:03:09 http://None
    Svara
  • Åh så roligt 🙂

    Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna 2017-02-22 21:50:25 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Heja er!

    Amanda 2017-02-22 16:24:51 http://www.prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Ska blir SÅ spännande att se. Jag som ännu inte har någon bebis har ändå varit inne och lyssnat på de ljuvliga barnlåtarna. Din röst är så fin. Vore så kul om du skulle spela in något lite vuxet också snart BLINK BLINK!!!

    2017-02-22 15:10:56 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!