Happy Monday som det heter

God morgon på er, och Happy Monday som det e så poppis att säga här i bloggosfären. Hoppas verkligen att ni får en Happy Monday, det tänker jag ha. Den är proppfull med alltifrån megasuperduperfantastisk hudbehandling (ska berätta mer senare, har hittat en grej som verkligen FUNKAR!) till jobbmöten och poddisinspelning på Drömmis.
Mellan det ska det hinnas med ett fotografuppdrag och lite kvarstående meck med mitt å Jossans AB. Åsså mailen på det. Plus att föris stänger extra early i dag. Hmmm. Småtrixig ekvation, men det ska nog gå.
Är fylld med bra energi efter helgen som var riktigt lovely, nåt som vår fina tradition Helgen I Bilder kommer att visa. Men det blir senare, förmodligen i morgon. I dag tänkte jag mest bjussa på inredning här på el bloggo, för nu har vi röjt runt i vårt vardagsrum igen. Kika in lite senare i dag så hoppas jag att ni känner lite härlig inredningsinspo.
Och hörrni – TACK för alla dofttips som trillade in på förra inlägget! Nu har jag så mycket att sniffa mig igenom på Arlanda att jag får åka dit ett dygn i förväg för att hinna med, grymt! Ser fram emot att hitta parfymen som ersätter Angel, och får bo på min hud de kommande två decennierna.
Ps – De fina illusarna på polaroiderna ovan kommer från blogolinen Miranda. Jag har bloggosfärens mest begåvade läsare, det är sen gammalt.
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så himla fin text på bilderna 🙂

    Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-02-20 09:02:55 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Vad kul med ett morgoninlägg! Hoppas att dagen blir härlig ?

    Malin 2017-02-20 07:04:05 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!