Plötsligt händer det!

 
Koooollahäääråååååååå! Denna bild är tagen för ca två timmar sen NÄR JAG BEFANN MIG PÅ GYMMET!!! Avskyr egentligen att använda multipla utropstecken (det känns barnsligt å skrikigt), men eftersom jag känner mig barnsligt happy clappy och rätt så skrikig (vill basunera ut mitt gymmande till ALLA) passar det faktiskt alldeles utmärkt. För just nu vill jag bara vråla från hustaken att jag faktiskt TOG MIG TILL FRISKIS & SVETTIS I DAAAAAAG!!!
 
Det är första gången jag satt min fot där sen min senaste knäoperation, och nu SATAN I GATAN ska det bli fart på den här kroppen! Knäet ska bli starkt, JAG ska bli stark! Jag vill ju kunna knyta skosnörena själv när jag e 80 bast, och det känns bara så ljiuvligt magiskt att komma igång igen.
Idag bekantade jag mig med Friskisgymmet (föll givetvis handlöst från ett löpband eftersom jag inte lyckades klura ut hur man stängde av det när jag ville gå av #rookiemistake), trampade loss på motionscykeln (bra träning för knät har jag förstått) och stretchade på en mjuk madrass. Och kände mig så himla BRA!
Nu ska jag publicera det här inlägget, trycka på hjärtat (måste ge mig själv all träningspepp jag kan ju #Soffpotatis4Life) och gå och äta lunch med en kompis jag faktiskt inte träffat på flera år. Ska bli tokmysigt. The PEPPPPP i dag alltså!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • SÅ bra, Vanja!! Heja, heja!! <3 <3 <3 <3

  Ida 2017-02-20 08:14:11 http://devote.se/idanyborg
  Svara
 • Hejaheja!! Vilken inspiration! Kör på! 🙂

  2017-02-19 16:50:56 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! Du är en sån fin fantastisk person. Jag älskar dig och dina youtube videos! Du är en förebild för mig ❤️Love you????❤️❤️❤️❤️

  Tilde 2017-02-18 14:46:36 http://tildesblogs.blogg.se
  Svara
 • Heja, heja Vanja!????

  Moa 2017-02-18 10:44:50 http://None
  Svara
 • Härligt! Så duktig❤

  Clara 2017-02-18 08:29:55 http://nouw.com/claratime
  Svara
 • Heja! Det du gjorde precis inspirerade mig att börja träna. För jag har alltid hatat att träna för att folk har sagt att jag har varit dålig.
  Jag tycker att det är starkt att faktiskt berätta att en inte har tränat så mycket eftersom vi lever i en värld där det är skämmigt att inte träna, inte ta hand om sin kropp och inte ge den en utmaning.
  För att man kommer alltid ha en kompis, en själv. Så när man har ont i magen så att man kräks, är nykär och är sjuk så står den där kompisen och klappar en på axeln. Och den kompisen är det dags att ta hand om för min del.
  Det skulle vara roligt att höra din och Josefins relation till träning och hälsa. Som lite pepp till alla som vill börja träna och ta hand om sin kompis som alltid ställer upp.
  Tack för peppen!

  Katja 2017-02-17 19:45:39 http://None
  Svara
  • Svar på Katjas kommentar.

   Håller HELT med om det där att man ju faktiskt borde respektera och försöka stärka den som alltid bär en varenda dag; kroppen. Precis så man ska se det, att man liksom är ett team med sin kropp och borde göra allt för att den ju ska må så bra som möjligt, och hålla så länge som möjligt. Vi borde prata om detta i poddisen, bra idé! Kram kram och HEJA dig, nu börjar vi träna både du å jag tycker jag! 😀

   2017-02-18 15:34:40 http://vanjawikstrom.se
   Svara
 • Wow, TACK snälla! Har använt afterlight så länge men aldrig sett den funktionen ens. En helt ny värld! Bilderna blir så drömmiga. Kram!

  Isabel 2017-02-17 19:00:01 http://None
  Svara
 • Wow, TACK snälla! Har använt afterlight så länge men aldrig sett den funktionen ens. En helt ny värld! Bilderna blir så drömmiga. Kram!

  Isabel 2017-02-17 18:59:43 http://None
  Svara
 • Så härligt 😀

  Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna 2017-02-17 18:10:13 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Heja! Det är så härligt när en väl kommer igång.

  Jag vet att du gjort ett inlägg om hur du redigerar fina bilder men har du något om hur du gör med dina insta-bilder? Jag vill också ha sådant fint tjusigt glow kring dem som du har! Har testat göra vignette men det blir ju inte riktigt samma, det blir ju bara vitt eller svart, ditt ser ut att gå i någon färgton och här och där på bilden (jämfört med vignette som blir längs kanterna).
  Hoppas du förstår hur jag menar! 🙂

  Isabel 2017-02-17 15:03:43 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!