Glad i hjärtat

I går hade jag några möten inne i city (låååångt bort för mig som helst aldrig tar mig norr om Slussen #Södermalm4Life). Och eftersom det kändes onödigt att slösa tid på att åka tillbaka till Söder mellan dem, så parkerade jag mig på Urban Deli på Sveavägen för att jobba (bild från Insta Stories).
Och då hände nåt så fint, så fint.
 
Denna vansinnesgulliga poddislyssnare kom förbi och sa hej! En grym tjej vid namn Matilde (spana in hennes Insta vettja, orimligt snajdig), som Jossan faktiskt träffade när hon var i New York senast. Då fick hon nämligen följa med Matilde in på hennes jobb, som råkade vara Amerikanska Vogue. Fräsi fräsi.
Well, sen dess har Matilde sagt upp sig (verklighetens Vogue-redaktion var tydligen lite FÖR lik den där filmen om Pradabärande djävular, ni vet) och landat på hemmaplan ett slag. Och då passade hon på att komma förbi Urban Deli och säga hej å snickesnacka med mig en stund. Så rackarns mysig denna brutta!
Och vet ni vad? Mysigheten visste inga gränser, för förutom att hon kom å var ett hjärtegull på snickesnacksfronten, så hade hon även med sig…
 
…ett PAKET! En inflyttningspresent till mig å Jossan, som ett litet grattis för att vi kirrat det gemensamma Drömkontoret. Jag blev alldeles till mig såklart. Peppande, ursöt poddislyssnare som kommer å säger hej – OCH ett paket! Ja, men mycket mer kan man knappast kräva av en regnig torsdag va?
Vad låg det i paketet då? Undrar ni såklart. Vi öppnar å kikar!
 
 
Kolla här vad fint! En drömfångare (som ska ”fånga alla bra idéer ni har” – HUR fint tänkt?!) och två rosenkvarts-stenar som ska skänka mig å Jossan lugn, nu när vi inte längre ska stressa runt som skållade råttor. Så otroligt omtänksam och fin present. TACK bästa Matilde för att du kom och förgyllde min dag!
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Åh så roligt 🙂

    Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna 2017-02-17 22:18:32 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Hej Vanja! Hittade ingen mejl eller så till dig, men har en fråga då jag och min bror funderar på att starta en podcast. Vad du har för tips för nybörjare och vad vi ska tänka på för att det ska bli så bra som möjligt från start? Om du har program och teknik du rekommenderar (så billigt som möjligt). Svara gärna till min mejl.

    Bamsekram
    (@sofiahager på Instagram)

    Sofia 2017-02-17 10:57:00 http://sofiahager.wordpress.com
    Svara
    • Svar på Sofias kommentar.

      Oj, jag och Jossan bara köööörde ha ha! Vi spelade in på ett litet fickminne och tryckte upp den oredigerat sen, så jag är verkligen inte någon som tror att man måste ha en massa utrustning osv för att få det att funka. Spela in i Garageband och skaffa varsin mick, eller sitt nära en gemensam mick som tar upp ljudet från två håll. Vi har en som heter Blue Yeti, flera poddare som har den. Men skulle nog hellre rekommendera två minkar för bättre ljud. Jag och Jossan ska byta till varsin mick inom kort men vet ännu inte riktgt vilket märke osv. Snnars -r rådet att vara ärlig och prata om sånt som verkligen berör er. KUL! 😀 Kram!

      2017-02-20 15:40:16 http://vanjawikstrom.se
      Svara
  • Nämen så fint <3 <3 <3 <3

    Emma 2017-02-17 09:49:57 http://emmahiltunen.blogg.se
    Svara
  • Men ååh, det där är ju min absolut bästa vän!! Hur roligt att jag ganska nyligen börjat lyssna på er podd och läsa din blogg (är ju inne här varje dag) men inte hunnit diskutera detta med henne än och visste inte att hon lyssnade! Världens bästa tjej det dära!!

    Ida 2017-02-17 07:18:05 http://None
    Svara
    • Svar på Idas kommentar.

      Men vad KUL! 😀 Och vilken härlig grej att ni båda lyssnar på poddisen utan att veta om det, nu blir jag glad! Wiiii! Och vilken mysig tjej hon är alltså, ni är säkert en härlig duo! <3 Kram! 😀

      2017-02-17 15:45:12 http://vanjawikstrom.se
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!