Fem skönhetsfavoriter!

Processed with VSCO with hb1 preset

Titt som tätt får jag frågor om vad jag har för läppglans, ögonskugga etc – därför tänkte jag ta å svänga ihop ett inlägg om mina fem absoluta favoriter på skönhetsfronten just precis nu. Ni ser dem på bilden ovan, nu går vi igenom dem lite mer i detalj!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Vi börjar med den här kroppsoljan från L´Occitane som är helt gudomlig. Den doftar så smarrigt att jag går och tar en skvätt nästan hela tiden. Vill liksom alltid känna den här doften på min kropp!

Jag använder den på en massa sätt: som handkräm, kroppskräm på torra partier och som lypsyl. Ljuvlig!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Favoritläppglanset just nu är detta från Ellos. Färgen heter Shiny Rose Petals och hittas här (annonslänk). Ger alldeles lagom mycket färg (ser naturligt ut, inte påmålat) och är relativt o-kladdigt.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

På rougefronten är jag överlycklig att jag hittade den här rara asken för några månader sen. Tycker det är så sjukt svårt med rougenyanser, och vill inte ha en massa skimmer uppblandat i färgen. Jag vill mest se pigg å fräsch ut, med lagom rosor på kind liksom.

Och efter att ha valsat rund bland en attans massa olika märken och nyanser genom åren, känns det som att jag äntligen har landat. SÅ nöjd med denna produkt! Den är från Marc Jacobs, och heter Air Blush. Färgen heter 504 Kink & Kisses.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Guldstjärna och plus i kanten för den vansinnesfina asken. Vardagsglädje!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Utöver min vardagliga hudvårdsrutin (rengöring, ansiktsvatten, dagkräm & nattkräm) pillar jag inte så förtvivlat mycket med huden. Men nåt jag inte kan leva utan är en riktigt bra peelingkräm, och den här är tokbra!

Den är från ett ekologiskt hudvårdsmärke som heter Mádara, och jag älskar både konsistensen (superkrämig olja som liksom ”förvandlas” till en skrubbkräm när man masserar in den i huden) och resultatet.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Huden ”städas” upp, blir mjuk och len och känns återfuktad. Dessutom doftar den supergott. Heja heja ekologisk hudvård!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Vad jag använder för ögonskugga är det ganska många av er som undrar titt som tätt. Och well, det är asken ovan! En ögonskuggspalett från Idun Minerals, i färgen 407 Lavendel.

 

foto-2017-02-10-18-17-35

Asken innehåller fyra skuggor, men jag använder bara den längst uppe till höger. Jag är ju inte så vild i mitt sätt att sminka mig, och den här är därför allt jag söker på ögonskuggsfronten. Den är lagom mörk (man kan bygga på den och få färgen mer intensiv genom att applicera mer), funkar att ha både ovanpå ögonlocket och under ögat, och sitter bra.

Perfekt färg också enligt mig. Lite varmt lilagråbrun, typ. Blir supersnyggt!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Jahapp hörrni, det var dagens tips. Hoppas ni tyckte det var skoj, och lämna gärna en kommentar om det är andra produkter på skönhetsfronten ni är nyfikna på. Om ni undrar vad jag använder för hudvård, prylar till frippan eller liknande. Fråga loss, så svarar jag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Hej Vanja!
    Jättekul att se dina favoriter – skulle inte du kunna göra nått inlägg med "i mitt badrumsskåp" ? Tycker sånt är så kul att se vad folk gillar för parfym, dagkräm och stylingprodukter 🙂 ett plus är ju också dina fina bilder!
    KRAM och hoppas ni har den fin fint på Bali!

    Gabriella 2017-02-28 17:42:25 http://None
    Svara
  • Åh vad fina ögonskuggorna var! Köpte en då jag fick 20% på valfri vara på Kronans 🙂 Idun har ett fint rouge med, tror det är smultron jag har, lagom med färg

    Linda 2017-02-13 17:43:20 http://None
    Svara
  • Så himla fina bilder Vanja! Älskar den översta!

    EmiliaWesterstrom 2017-02-12 23:25:23 http://emiliawesterstrom.se
    Svara
  • Roligt att läsa! Kan i stort sett bara använda Tikei då jag är så allergisk:( Vet att du skrivit om det märket. Gärna tips om dina hårrutiner och hur tusan du lyckas tvätta max var 7-10 dag? Och hemliga skönhetsknep mottages tacksamt? Alltså inte dricka vatten osv. Något unikt:)

    Åsa 2017-02-12 22:33:31 http://None
    Svara
  • Kul att läsa om dina favoriter! Gillar också Madara, älskar deras peelingmask och deras svagt färgade Tintin Fluid i färgen Moon Flower ??
    Nu har du ju hittat ett rouge, men har du testat Tikeis rouge? Du gillar ju deras foundation menar jag. Jag älskar rouge i nyansen Lovely, det är helt perfekt på min ljusa hud (har blondt hår och blåa ögon)

    Lotta Ahlfors 2017-02-12 18:09:46 http://None
    Svara
  • Vilka bra tips på produkter 😀

    Mamma, lärare&doula 2017-02-12 15:07:19 http://www.saramadeleine.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!