Dagen so far

Processed with VSCO with hb1 preset

God eftermiddag, hoppas ni haft en finfin fredag hittills. Min har varit lite annorlunda so far, men väldigt mysig. Iggy hade tid på BVC kl 10.45 för treårskontroll, så vi passade på att ta ledigt från jobb å föris halva dagen – och inledde såklart med frulle på Urban Deli.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Två mackor med sylt och ost (nya favvon ju) – åsså lite smarrigt charkuteri. Bra start!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Iggy å jag matchade himla flådigt, tycker jag. Jeans å pastellfärger e ju alltid fint ihop.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Efter frullen slank vi ut på några ärenden. Hittade en snajdig dörr å tvingade Niklas att ta en Momspo (alltid lika poppis #bloggarproblem).

Kängor / Esprit (vinterns bästa köp, har dem JÄMT)
Jeans / Gina Tricot (modellen heter Leah)
Tröja / Gina Tricot som jag klippt av i halsen
Teddyjacka / Ellos
Halsduk / Oui Clothing
Väska / Rebecca Minkoff

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Nya favoritmössan / Asos

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Treårskontrollen gick lysande. Iggy fick lägga pussel, sparka boll, väga och mäta sig och en massa annat. Vi hade taggat för treårskontrollen hela morgonen och Iggy tyckte det var superkul!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

När vi var klara slank vi hem och lekte lite i en kartong. Alltid lika skojigt.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Mästerkocken kirrade lunch på ett matbud vi fick hem i går (I know, lyxepyxe ju!): Gotlandsodlad durumvetespasta med ruccolapesto, sparris och pocherat ägg. Supersmarrigt, och rackarns räkmackigt att få härlig matinspo + ingredienser hem till dörren. Tack tack Kungsörnen-tomten!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Nu har Iggy slunkit till föris en stund, Niklas är på sitt kontor – och jag ska passa på att jobba ett par timmar. Har gjort en gokaffe för att få lite extra bränsle.

Förresten – här skymtar ni en ny tavla som vi fått upp på väggen, visst är den fin? Niklas begåvade kompis Filippa som har gjort den. Lyxigt värre med kompiskonst på väggarna tycker jag.

Innan jag avslutar inlägget – tack ni som delade med er angående förisprylen i går. Det kändes faktiskt mycket bättre efter att ha varit på mötet, och det verkar som att det finns en bra plan för både pedagoger och barn som (förutsatt att alla går med på den) nog kan bli riktigt bra. Så stämningen i mammahjärtat är bättre i dag. Fortsättning följer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Vilken härlig mössa 😀

    Mamma, lärare&doula 2017-02-10 20:58:25 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Åh, håller verkligen med Angelica ?? Är också nyinflyttad i Stockholm och det hade varit SÅ bra med ett nytt träffa-nya-kompisar-inlägg ?

    Lotta Ahlfors 2017-02-10 17:34:29 http://None
    Svara
  • Hej Vanja,

    Tusen tack för en helt underbar blogg, Youtube kanal, podd och instagramkonto. Du är verkligen en stor inspiration med allt du pysslar med!!!! 🙂

    Jag har följt din blogg länge och sett att du lagt upp ett ”träffa nya kompisar” inlägg tidigare. Jag tycker det är en underbar grej du gör och förut kände jag inget behov av att skriva där, men nu när jag är nyinflyttad i Stockholm har jag bara börjar känna mig SÅ ensam och upplever det svårt att hitta bra forum att ta kontakt via. Hade varit så kul om du och Jossan la upp ett nytt sånt inlägg igen så att man har ett bra ställa att hitta likasinnade på!? 🙂

    Stora tackkramar för det du gör!!!

    angelica 2017-02-10 17:00:48 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!