20% rabatt på vackraste blommorna!

                                                                                          I stolt samarbete med Bloem.seProcessed with VSCO with hb1 preset

Att jag tycker det är viktigt att värna vardagsglädjen är det väl ingen av er som missat? Eller att vackra blomster har en speciell plats i mitt hjärta – just på grund av deras makalösa förmåga att sätta guldkant på livet?

Well, sen jag upptäckte att min kompis Daniel låg bakom Bloem – en av de absolut bästa blomsterkreatörerna i stan – så har vardagsglädjen här hemma slagit i taket på just blomfronten.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Jag och Niklas signade upp oss på en prenumeration, och får numera skapelser som denna levererade till dörren en gång i veckan. ÄLSKART!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Men även om man inte är en sån som unnar sig blommor varje vecka, så är det ju nu snart dags för Alla Hjärtans Dag = världens bästa tillfälle att förgylla hemmet och livet med dessa levande konstverk.

Och vet ni vad? Jag är väldans glad å stolt att jag får dela ut en rabattkod till er som ger 20% på alla blombeställningar hos Daniels fina Bloem, tom söndag 12 februari. HUR rackarns ljuvligt?

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Ange bara ”VANJA” när ni gör er beställning, så drar Daniel av 20% på priset. Gäller såväl enstaka Alla Hjärtans Dag-buketter (se exempel på såna som han gjort här), som om man vill signa upp sig på en blomsterprenumeration.

Bloem levererar i hela storstockholm, och leveransen är alltid gratis. Vill man prenumerera som vi gör, så kan man välja att få blommorna på vas vilket är supersmidigt. Självklart kan man också välja att endast få buketten.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Jag tycker det här är världens bästa tillfälle att få hem eller ge bort verklig vardagsglädje i form av enormt vackra blommor – dessutom till finfint rabatterat pris. (Sånt gillar man ju alltid.)

Så passa på att unna er själva eller någon annan nåt ljuvligt, slink in på Bloem och beställ!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Kanske jag som är helt senil, men på sajten finns det ju bara att man ska kontakta dom? ingen vanlig ”beställ här”-grej. vill liksom inte beställa en konsultation även om det skulle vara härligt, haha.

    Josefin 2017-02-10 12:24:57 http://None
    Svara
  • Men typiskt då, så bor jag i en liten by i Skåne, hahaha 😉

    Fanny 2017-02-10 11:10:04 http://nouw.com/prydam
    Svara
  • Stort tack för senaste poddisavsnittet! Tyvärr har jag tidigare känt just lite prestationsångest över allt ”work hard” ”dream big”, precis i motsats till vad jag vet att ni vill förmedla… att ni tog upp just det där med prioriteringar var så viktigt för mig att höra!! Som driftig böna vill man ju att det ska glänsa på alla plan, men det är ju en omöjlighet såklart.. ett tips: tänk på det när ni pratar/skriver om hjr ni gjort era resor inom olika områden.. för ibland blir det en ganska romantiserad bild av allt ert slit tänker jag.. påpeka gärna ”men under den här tiden såg får lägenhet hemsk ut”.. t.ex… hoppas ni förstår vad jag menar. Blir oftast superinspirerad av din blogg och podd!

    Siri 2017-02-10 10:47:49 http://None
    Svara
  • Åh så fina 🙂

    Mamma, lärare&doula 2017-02-09 20:35:15 http://www.saramadeleine.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!