Bästa Alla Hjärtans Dag-presenten!

                                                                                      I stolt samarbete med FuelboxProcessed with VSCO with hb1 preset

Om inte alltför länge är det Alla Hjärtans Dag, och jag misstänker att en hel del av er redan börjat fnurla på vad ni ska göra för de ni älskar för att göra dem lite extra glada just den dagen. Well hörrni, fnurla no more – för jag har bästa tipset. Givetvis ska ni presenta dem med en Fuelbox!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Ni vet ju sen tidigare att jag tycker detta är världens bästa grej – samtalskort på box som ger bränsle till samtal och fördjupar och utvecklar relationer. Viktigt På Riktigt, liksom.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Att hälla upp två glas riktigt gott rödtjut, sätta på bra musik och sen ägna sig åt att intressera sig för varandra är enligt mig det absolut bästa receptet på en Alla Hjärtans-date night.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

För NÄR ställer man annars frågorna:

”Vad är det viktigaste som jag tillför i ditt liv?”

eller:

”Vad saknar du mest med mig, när vi inte är tillsammans?”

De flesta vet nog hur enormt viktigt det är att bekräfta varandra när man lever i en relation. Att man visar att man uppskattar den andra – att man inte tar personen för given. Men vardag, rutiner, en smula tristess, kanske stress och en hel del annat har en förmåga att komma emellan med åren.

Och huxflux är man i en situation där man förutsätter att den andra alltid ska finnas vid ens sida – utan att man är särskilt bra på att vare sig bekräfta personen, eller intressera sig på djupet längre. Då är det bra med lite hjälp.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Jag och Niklas har ju som ni vet hängt ihop i 11 år. Då tror jag det är oundvikligt att man tyvärr går igenom perioder som ovan. Efter en lite stökig period är vi dock på en väldigt bra plats just nu, och Fuelbox har garanterat haft en del i det. För att stanna upp och verkligen PRATA med varandra PÅ RIKTIGT och OM RIKTIGA SAKER, det är en förutsättning för en bra relation. Och att då ha dessa små tänkvärda samtalskort till hjälp, är guld värt.

Verkligen ett ovärderligt verktyg, var man än är i sin relation. För givetvis fungerar den som alldeles utmärkt samtalsinspo, även om allt är happy clappy.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Älskar också att det finns en kategori som heter ”Minfält” – såna kort drar man bara om man är redo för att våga lite. 😉 Vi drog kortet ”När har du skämts som mest för mig” en gång, och kom då in på hur det var när jag fortfarande drack alkohol i festsammanhang. Ett SKITJOBBIGT ämne för mig, och jag blev kallsvettig. (Ska skriva ett inlägg om varför jag inte dricker på fest, har pratat om det en del i podden men inte nämnt det så mycket här i bloggen.)

Men. Det hela utmynnade i ett jättebra samtal om nåt som vi (framförallt jag) inte riktigt pratat igenom tidigare, just för att jag inte pallat ta tag i det. Att därför få göra det i ett tryggt sammanhang där hela poängen är att man ska komma varandra närmare, bekräfta varandra och utveckla sin relation – ja, men det var faktiskt SÅ fint, och SÅ skönt. 100% rätt, och jag är så sjukt tacksam att jag drog det där kortet. För nu har vi liksom rett ut sånt som annars förmodligen bara hade fortsatt att ligga å illamåendebubbla under ytan.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Är på riktigt så sjukt tacksam över Fuelbox, och tycker att alla borde ha en hemma. Att det är världens bästa Alla Hjärtans-present är för mig därför en no brainer. Så haffa parversionen till din partner, eller vänskapsversionen till din bästis / pappa / syrra (för det är klart att de också ska uppmärksammas en sån här dag <3). Eller har du någon i din närhet som fyller år kanske? Sjukt bra födelsedagspresent också, såklart.

Jag tror faktiskt att jag vågar lova att det är en gåva man aldrig kommer ångra. Och som kommer att fortsätta skänka glädje, tacksamhet och skratt i många, många år framöver.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Men gud, detta vill jag ju verkligen veta, vilka skulle spela dig och Niklas i er film?

    Maya 2017-02-06 13:21:42 http://None
    Svara
  • Min bästa vän ska gifta sig i maj och tack vare denna blogg har jag just precis kommit fram till BÄSTA bröllopspresenten – Fuelbox!??

    Kristin 2017-02-05 23:57:02 http://None
    Svara
  • Hej! Jag har ett önskemål; skulle så uppskatta om ni pratade om prestationsångest och att alltid känna pressen att prestera och levera. Vetenskapen om att jag själv måste prestera så mkt som möjligt, så bra som möjligt, framför allt i skolan tär på mig, men sitter som i min ryggrad. Vad gör man när plugget blir så mkt att man pluggar så mkt att man inte har ngn tid kvar, att man pluggar så hårt men ändå t.ex inte når dit man strävar? Tack för en fin podd.

    Olivia 16 år

    Olivia 2017-02-05 20:24:41 http://None
    Svara
  • Så bra! Vi har dock snart pratat oss igenom hela parboxen, kan du inte fixa lite rabatt till oss läsare så köper jag en till ;D

    anna 2017-02-05 20:05:58 http://None
    Svara
  • Åh vilken bra grej!!

    Maya 2017-02-05 18:41:24 http://www.mayalarsson.se
    Svara
  • Åh så roligt 🙂

    Mamma, lärare&doula 2017-02-05 11:27:58 http://www.saramadeleine.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!