Gina-partajet!

Processed with VSCO with hb1 preset

Vi avslutar fredagen med några bilder från Gina Tricot-middagen (som ju egentligen var en förklädd TOKFEST) som gjorde mig så trött, så trött. Men som var så rolig, så ROLIG!

Jossan var såklart också på plats, här lyckades vi ta en bild som inte blev helt grå pga av TOKMYCKET rök.

 

kristiandale_presskontakterna_ginatricot_007

En massa rara powerpuffpinglor var på plats. Sania, Hanna MW och Hanna S till exempel. Och längst till vänster ser ni underbara Emelie som jag haft någon slags Inspirationstagramvänskap med sen läääänge – men aldrig träffat.

Sjukt kul att äntligen få krama på henne irl, och hon var såklart precis lika härlig i verkliga livet som i cyberspace. Dessutom heter hon Wikström – what´s not to love, liksom?

 

kristiandale_presskontakterna_ginatricot_003

Petra var där – och lovely Mira som tillsammans med syrran Thilda bildar MAGISKA duon We Are 365. Gulligare syrror får man leta efter, sjukt begåvade är de också. Ni MÅSTE spana in deras Inspirationstagram som hittas här! När man kollar på deras bilder vill man bara flytta till en djungel och gå omkring och vara bohemiskt underskön dagarna i ända.

Mira å Thilda är såna där bruttor som liksom är så snygga å stencoola att man blir lite rädd när man först träffar dem, ni vet. Och sen pratar man med dem och upptäcker att de är jordens snällaste, gölligaste och mest down to earth-iga mänskor man träffat. Sånt gillar man ju.

 

kristiandale_presskontakterna_ginatricot_011

Supermodellen Frida Gustavsson var kvällens DJ. Bra nivå på fest, alltså. Finfin musik spelade hon också, bjussade på en hel del crowd pleasers. Älskart!

 

kristiandale_presskontakterna_ginatricot_020

En av snubbarna ur Punk Royale-gänget. Ni vet, de där som bjussade på ostron i pizzakartonger och matade en med skedar hit å dit. Underbart.

 

kristiandale_presskontakterna_ginatricot_021

En rökig, stökig, och alldeles alldeles FANTASTISK kväll! Hoppas ni fått lite fredagsfeeling från de här bilderna nu finaste blogoliner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Dricker du alkoholfritt alltså? Bara nyfiken på din definition av ”dricker inte på fest”. Bra inspiration!?????

    Maja 2017-02-03 21:50:36 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!