Dagens Momspo&lite (eller mycket) tröttma

vanja-wikstrom

God kväll hörrni. Här står jag å ser fräsch ut. Kan tala om att personen som sitter vid datorn och skriver det här inlägget INTE ser ut som på bilden. Jag. är. SÅ. Trött.

I går bjussade nämligen Gina Tricot på dundermiddag som en härlig avslutning på modeveckan, och det var TOKFEST från det att man kom innanför dörren kl 19.30, tills dess att polisen körde ut oss runt midnatt. Yes, polisen kom. Ni som sett min Insta Story fick uppleva det live.

Hursomhelst – det var GALET kul! Träffade så mycket sköna och driftiga brudar, och åt magisk mat serverad med en käftsmäll av crazy bananas-krogen Punk Royale. När Punk Royale står för käket blir det vansinnesgott – och helgalet. En FAB kombo! Helt plötsligt står någon bakom dig och trycker in en sked i munnen på dig (yes, jag blev matad), du blir serverad ostron med frysta svarta vinbär ur en pizzakartong, och dricker soppa med sugrör ur drinkglas. Samtidigt som de som serverar gör allt för att jaga upp feststämningen.

Middagen inleddes med att man fick slicka i sig en klick svart kaviar från ovansidan av handen – och skölja ner den med en shot vodka. Det säger väl ganska mycket om stämningen.

Hade skitkul, men var SKITTRÖTT i morse. Ångvältsvibbar, ni vet. Jag var inte bakis (dricker ju inte i festsammanhang), men att partaja i ett gäng timmar samtidigt som det spelades höööög musik (tantvarning på mig) och var pangrökigt (rökmaskinen gick varm hela kvällen) gjorde sitt på tröttmafronten. Att mitt lilla barn sen vaknade cirkus fyra gånger i natt gjorde ytterligare sitt till.

Sen var det väl säkert ett par år sen (?!) jag festade loss så jag saknar liksom partajvana, och kanske är det inte mer än normalt att jag som var solklart äldst och säkert minst tio eller till och mer femton år äldre än alla de andra på middagen är lite extra trött i dag.

Men men, det var det värt! Hade som sagt SÅ kul! Gina Tricot är ena riktiga festprissar alltså.

 

vanja-wikstrom-2

Eftersom ingen blir glad av att se det trötta ansikte som jag bär i dag, bjuder jag istället på en Dagens Momspo från modeveckan. Tadaa! Tyckte det kändes som en mysig outfit och en bra blandning av fluffigt och rockigt.

Pjucks / Zara
Fuskskinnbrallor / Zara
Flufftröja / Monki
Väska / Rebecca Minkoff
Fluffbollar / Gina Tricot
Kepa / Hattbaren
Plåtat av / Fina Evelina

 

vanja-wikstrom-3

Smyckena kom som vanligt från Caroline Hjerpe, Dyrberg Kern, Pilgrim och lite vintagefynd.

 

vanja-wikstrom-5

Nu ska jag strax ta mig hem igen. Sitter på Drömmis efter att ha haft både Babyloonz-möte och en heldag med Jossan då vi jobbat på den bok vi vill förverkliga. Så nu är min hjärna stekt. Eller kokt. Funkar gör den sisådär i alla fall. Kram på er, så hörs vi i morgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Då är det DIN tur att sova, sova, sova! <3 Tack för att du är så bra!!
    Bästa Vanja! <3 <3

    Ida 2017-02-02 09:10:11 http://devote.se/idanyborg
    Svara
  • Åh, Punk Royal är fantastiskt! ? Var där i höstas och åt med mina kompisar, sååå kul! ?

    Lollo 2017-02-01 21:06:00 http://None
    Svara
  • Jag blir typ alltid bakis om jag varit ute på kvällen. Något som kommit med åren tycker jag. Dricker typ aldrig alkohol och gör jag blir jag bakis, men om jag inte gör det blir jag bakis med fast utan att kräkas. Jag brukar vara chaufför, vilket bidrar till att jag sover hela dagen efter jag kört medan sonens pappa som druckit alkohol mår bättre än mig. Märkligt verkligen!

    Mamma, lärare&doula 2017-02-01 20:43:41 http://www.saramadeleine.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!