Häng med till frissan!

vanja wikström kort blond page

Vad kuuuuul att så många av er tyckte det var skoj att hänga med mig på en shoppingrunda! Tänkte att jag även kan bjussa på hur det såg ut när jag kapade av mig håret, för jag vloggade mig nämligen igenom hela processen.

 

vanja wikström kort blond page

Nu har det ju gått en dryg vecka, och jag är fortfarande oförskämt nöjd. Bra klipp, med andra ord.

 

vanja wikström kort blond page

Älskar att färgen (tack vare Maggies fantastiska idé att slinga HELA håret) inte känns ”ny”. Att få en utväxt redan samma dag som man helbleker är ju magiskt. Tycker också att håret fick en mer levande färg tack vare att all blekning just gjordes i slingor – även om det var exakt samma nyans vi blekte hela håret i. Bra jobbat Maggie!

 

[youtube id=”yd7bGd9TKKY”]
Ovan får ni alltså se precis hur det gick till när det lååååånga ombrehåret blev kort och pangblont. Ni får också träffa min Magiska Maggie.

 

vanja wikström kort blond page

Hoppas för övrigt att ni haft en ljuvlig helg! Vi kalasade oss genom söndagen eftersom Iggy ju blev TRE BAST i går. Lite senare i kväll kommer det en bildbomb från kalaset, kika gärna in då. Kram på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Den där frisyren passar dig så bra!! Blir själv sugen att kapa bort mina längder, kanske det blir vårens klipp 🙂

  Janina 2017-02-01 07:14:43 http://nouw.com/janinawi
  Svara
 • Jättesnyggt med den nya frisyren:-)

  Lova 2017-01-31 09:13:55 http://www.nouw.com/dietistlova
  Svara
 • Du är så fin

  Louise 2017-01-30 22:25:48 http://None
  Svara
 • Blev jättefint 🙂

  Mamma, lärare&doula 2017-01-30 21:47:37 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Superfint blev det. Vilka fina kläder du har var har du köpt jeans o tröjan

  Mia 2017-01-30 19:07:31 http://None
  Svara
 • Hej! Först och främst tack för en så härlig podd och blogg! Blir alltid så inspirerad av båda två!! Jag har en fråga som du/ni gärna får svara på här eller ipodden. Jag minns att du efter att Iggy kom kände att du tappade bort din stil och verkligen behövde komma tillbaka stilmässigt efter hela mammamysperioden. (Jag har dock alltid tyckt att du varit superfräsig!) men hur gick du tillväga?? Jag har själv varit mamma i fyra månader, ammar min lilla bebis flera ggr om dagen och tycker det är såå svårt att fräsa till mig stilmässigt. Vill bara ha bekväma, mjuka kläder som går lätt att amma i. Smycken är också svårt med en bebis som drar och river lite överallt. Håret hamnar oftast i en praktisk knut.. såå trött på detta och känner verkligen att jag vill förnya/förändra/hitta tillbaka!! Ge mig gäärna tips på hur!! Tack igen!!

  Matilda 2017-01-30 18:07:51 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!