Hur 2017 ska bli NjutningensÅr

                                                                                        I stolt samarbete med IndiskaProcessed with VSCO with hb1 preset

I går sågs jag och Jossan på Drömmis igen, efter ett uppehåll som har känts vääääldans låååååångt. Jossan kom hem från sin yogaresa i Indien i tisdags, så vi kunde inte spela in förrän i går. Därav en försenad (men väldigt härlig!) poddis denna vecka.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Det var så himla mysigt att hänga på Drömmis; göra lyxkaffe, planera upp den kommande veckan – och spela in poddisen såklart! Nåt som kändes enormt skönt var att Jossan verkligen verkar vara på precis samma plats som jag vad gäller det här med att Inte Göra För Mycket från och med nu – och att INTE STRESSA.

Det får vara nog med det nu. Vi har båda gjort våra hundår, och nu är det dags att sätta hälsan främst, och hinna njuta av och uppskatta det vi gör på dagarna.

 

I poddisen pratar vi därför mycket om precis just det: att 2017 SKA bli Njutningens År och hur vi tänker oss att vi ska få till det. Och självklart handlar det inte om att vi båda ska semestra oss igenom 2017, nej vi njuter ju även av en massa andra saker. Familj, kärlek, roliga jobbprojekt, mat med mera.

Hur får man ihop balansen mellan det man vet att man mår bra av, och hur får man in det i livet?

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Och hörrni – jag måste bara få ge ett tips! Huvudsponsor för poddisen den här veckan är Indiska, där det händer maaaaassor just nu. De håller på att ratta om sin skuta rätt rejält, och har precis släppt en sprillans ny kollektion som heter My Indigo Heart med sjukt mycket fina inredningspryttlar och plagg.

Jag och Jossan fastnade omedelbart för de här bohemiska succéblusarna (finns i tre olika färger), som kostar (håll i er nu) 149 pix! Crazy bananas ju!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Borde kanske skriva att inlägget är i samarbete med Indiska eftersom de sponsrar poddisen (?), men de har inte bett mig att skriva nåt om den här tokfina blusen så jag vet inte riktigt? Blusen puffar jag för eftersom jag tycker den är så rackarns fin. Hmm. Lägger till ”I samarbete med” högst upp i alla fall, så att jag är garderad.

Hursomhelst – denna sjukt fina och prisvärda succéblus hittas här!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Kaffeskål för succéblusar och för Njutningens År!

Lyssna på alla våra poddisavsnitt här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Vill bara i all välmening reflektera lite över den ”crayzy bananas-billiga” blusen från Indiska (toksnygg verkligen!). Tänker dock på att billiga kläder inte alltid är schysst framställda då ”billigt” ofta innebär att någon annan ”betalar” vad plagget egentligen borde kosta om man som som företag inte tar fullt ansvar för fabriksarbetaren löner, villkor, miljöaspekter etc. OBS! Är på inget sätt expert inom detta och är inte alls insatt i Indiskas etiska policy kring tillverkning av deras kläder, ville mest bara reflektera kring att billiga kläder framställs som något positivt. Missförstå mig rätt, det ÄR det ju – om bara villkor för fabriksarbetare mm är ok vilket det säkert är i Indiskas fall. Lyssnade på en föreläsning på bokmässan i höstas där de uppmuntrade till att köpa mer DYRA kläder, eller snarare betala den ”verkliga” kostnaden för vad det kostar att tillverka ett plagg, skäliga löner osv. Hoppas ok att lite tankar kring detta kommer in i sammanhanget. Keep up the good work ni båda – ni är bäst!!! Älskar allt ni gör du och Jossan.

    Katarina 2017-01-20 14:45:05 http://None
    Svara
  • Hörni ärliga härliga Josefin och Vanja!
    Ni inspirerar verkligen, jag känner i hela mig att det är njutningens år! Jag har kommit igång och rensar hemma. Skänker en massa kläder och grejer som jag och familjen inte använder och det känns så bra. Jag ska inte handla en massa nytt utan använda de grejer jag har som jag gillar.
    Igår bokade jag en resa för familjen till Italien i maj. Hur mysigt?
    Jag har också börjat planera för en helg i London med några tjejkompisar.

    Njutningens år är här, tack för inspirationen!

    Malin 2017-01-19 21:08:02 http://None
    Svara
  • Låter som en bra plan där 🙂

    Mamma, lärare&doula 2017-01-19 18:07:52 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Snyyyyygg topp! Dags att knata in på Indiska alltså? Det var länge sen men vad kul att det verkar hända grejer där alltså?

    Hanna 2017-01-19 16:51:32 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!