Våra nakna väggar is no more

                                                                                             I stolt samarbete med Desenioinspiration kök vanja wikström

Som ni vet är ju 2017 Njutningens År, och i det ingår att se till att nya lyan blir så fin som den bara kan. Nu ska vi känna ”WOOOOW!” vart vi än tittar i lägenheten.

Vi är därför djuuupt engagerade i vår inredning just nu (jippiiie!) och det senaste som hänt är att vi fått upp tavlor (jippiiie igen!). Våra väggar har varit så nakna att jag tror de frusit rumpan av sig (om nu väggar skulle ha någon rumpa vill säga) hela vintern. Men inte längre – kolla bara!

 

Såhär fint har vi det nu i köket! Brooklyn Bridge och ett citat har fått flytta in. Citatet tycker jag stämmer så väldans bra med hur jag och Niklas försöker se på livet, så det känns fint att få bli påmind om det över morgonkaffet varje dag.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Den uppmärksamme noterar även att vi har ett ”nytt” bord (vi målade vårt gamla ekbord vitt förra helgen), nya stolar (har stulit dem från Drömmis för att känna in dem, ska beställa likadana fast i mörkbrunt till vårt kök) samt fått upp en ampel. Och ja, jag säger ju det – nu har vi fått fart, nu ska lyan bli ”WOOOOOOW!”!

 

I sovrummet fick den här tavlan flytta in; en karta över Estocolmo. Jag har drillat Iggy så att han kan peka ut var vi bor.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Alla posters och ramar kommer från Desenio som specialiserat sig på att sälja posters online. Det var sjukt smidigt att köpa därifrån; jag beställde på måndag eftermiddag och fick hem allt på onsdagen.

 

Nåt jag tyckte var toppen var att man på sajten kunde hitta allt som behövs för att få upp tavlorna på studs när man fått hem dem: ramar, washitejp, tavellister, passepartout. De gör det väldigt enkelt för en, eftersom man kan klicka hem ett komplett kit som man bara puttar ihop när man får hem. Sen dunkar man upp grejerna på väggen. Bra priser är det också. Me like.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Även Iggys rum begåvades med en ny tavla. Ni har ju redan sett den men den är så göllig att den tål att ses igen. Älskar denna surfande hipsterbjörn!

Och vet ni vad? Nu känner jag mig lite extra fräsig, för nu får jag bjussa er alla på en present: med koden vanja25 får ni nämligen 25% rabatt på alla posters hos Desenio (förutom samarbetsposters som ex Tove Frank och Foto Factory) tom 19/1. Ruggigt bra tillfälle att få upp fina grejer på era egna nakna väggar alltså.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • Stolarna är helt underbara! Vart köper man dom? ?

    Nicolina 2017-01-30 23:54:57 http://None
    Svara
  • Hej! Amplarna i köket är så fina! Jag undrar vart du köpt dom? Speciellt den dubbla med plats för två krukor? kram

    Sandra 2017-01-29 16:44:42 http://None
    Svara
  • Åh, har letat efter en bra sida med snygga prints! Men du, jag måste fråga… Vart kommer ert överkast ifrån? Otroooooligt snyggt 😉 Tack för en underbar blogg!

    Ebba 2017-01-19 02:02:30 http://www.trixibop.blogg.se
    Svara
  • Superfint!! ? tycker ni gjorde helt rätt i att måla bordet vitt ???

    Sandra Hedman 2017-01-18 23:38:38 http://nouw.com/sandrahedman
    Svara
  • Den fina ampeln, var hittar jag den? 🙂

    Jacqueline 2017-01-18 00:06:49 http://None
    Svara
  • Fint 🙂

    Mamma, lärare&doula 2017-01-17 21:05:26 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Alltså huur bra?? Jag har haft desinios hemsida uppe med ett print i varukorgen under en vecka nu utan att beställa. Hur lägligt kom inte denna rabatt? Nu klickar jag vidare?

    Duncis 2017-01-17 19:24:04 http://None
    Svara
  • Men wow! Så snygga prints! Blir riktigt inspirerad, jag har länge velat ha en sån där karta över Istanbul så ska kika om det finns på momangen.
    Vi har också ett ekbord dessutom som jag är såååå trött på. Kanske får måla vårat också, men jag blir lite sugen på mintgrönt.. det tål att funderas på!

    Therese 2017-01-17 16:58:29 http://Hayal.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!