Mot nyaäventyr

vanja wikström

Tack snälla, fina ni för alla kommentarer både här och på Inspirationstagram angående att vi sålt GlamMom. Så otroligt kul att ni dels tycker att vi gjort rätt val, men också att ni blir så inspirerade av min och Malins resa! Det är viktigt tycker jag, att visa processen bakom nåt – och inte bara resultatet. Särskilt i den filtrerade värld vi lever i i dag.

Att se att jag och Malin byggde GlamMom.se med noll pengar och helt från scratch, med vår egen envishet som enda kapital att investera, tror jag är viktigt. Man KAN göra saker utan att ha rika päron, banker eller investerare som finansierar. Och man KAN göra saker utan att ha en aning om den business man ger sig in i. Det som är viktigt är att man pallar ta reda på det man inte kan, och att man orkar jobba tillräckligt länge för att få sin idé att flyga.

Att se att vi började i ett parkeringsgarage (för att sedan avancera till en källare ha ha!) tror jag också är viktigt. Vi har inte alltid haft ett fräsigt kontor och anställda; vi jobbade med det vi hade och sparade in på alla kostnader vi kunde. Malins briljanta idé att använda banankartonger som lagerlådor är ett kalasexempel på hur utanför boxen-tänk sparar en massa stålars. Bananisarna hämtade vi på matbutiker runt om i stan, den enda kostnaden var vårt engagemang.

Så ni som är på vippen att dra igång nåt eget, eller som kanske redan gjort det: försök tänk utanför hur man ”ska” göra, och hitta på ert eget sätt att jobba. Oavsett vilket område ni befinner er inom så brukar kostnadseffektivitet vara en viktig faktor; wheala och deala med leverantörer/kunder för att få de bästa priserna (med charm såklart, ingen gillar snåla surmular! ;-)) och slösa inte pengar i onödan. Så OERHÖRT KUL att höra att så många av er är peppade på att dra igång egna projekt, blir liksom så…stolt!

Jag knyter ihop glammissäcken med en bild från Drömmis. Min nya kreativa bas, och förhoppningsvis utgångspunkten för en radda nya, spännande, fantastiska, jobbiga, roliga, krävande, inspirerande, givande, svåra och intressanta projekt. Jag är otroligt peppad på min nya resa, och hoppas innerligt att ni vill följa med!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Älskar när entreprenörer bygger allting från noll och verkligen lyckas. Det är så himla motiverande att göra samma sak. Du är grym!!

    Clara 2017-01-09 12:35:22 http://claratoll.se
    Svara
  • Så himla beundransvärt det ni gjort! Hatten av, verkligen!! <3 Jag tycker det är så grymt att ni klarade av allt detta, och att ni tog er så långt! Du besitter verkligen en jävla kraft och vilja! <3 Hejar på dig i alla lägen, Vanja! <3 <3 <3
    Kram!

    Ida 2017-01-09 08:56:25 http://nouw.com/idahansson
    Svara
  • Såklart jag följer med! Såå spännande ju. 🙂 Följ gärna med in på min bloggis också (rackarns snajdig övergång jag fick till där hehe) och se mitt nya veckans outfit-koncept!

    Elin Cecilia 2017-01-08 21:01:04 http://elincecilia.itgirls.se
    Svara
  • Självklart följer vi med på dina nya äventyr <3

    ps. TACK för att vi får det!

    Emma 2017-01-08 19:32:27 http://www.emmahiltunen.blogg.se
    Svara
  • Givetvis följer jag med! 🙂 verkligen superkul och intressant att läsa om er fantastiska resa. Snacka om att du/ni visar en enorm kämparglöd och vilja. Ska bli så roligt att ta del av allt du u gör, heja fina du! ☺???

    Åsa 2017-01-08 17:17:40 http://None
    Svara
  • Så inspirerande att läsa om er resa Vanja, och självklart följer jag dig på dina nya äventyr! 🙂

    Jenny W 2017-01-08 10:19:49 http://None
    Svara
  • Och vi följer med dig. Heja heja!

    Amanda 2017-01-08 03:36:57 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Johanna 2017-01-08 01:52:54 http://None
    Svara
  • Åh jag önskar jag vågade göra något liknade. Skulle så gärna vilja öppna någon inredningsbutik. Men bor liksom på fel ställe i landet för sådant, här i Falun/Dalarna slår det mesta igen så får väl stanna vid en dröm.

    Mamma, lärare&doula 2017-01-07 22:48:08 http://www.saramadeleine.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!