Förändringens vindar blåser

inspiration barnrum vanja wikström

Nämnde ju i går att det här med att helt plötsligt ha ett LUGN i kroppen gör att man SER saker, på ett annat sätt. Och det som blir mest uppenbart är vårt hem. Ni som får se väl valda delar av det tycker säkert att det är ett pangfint hem, men vi som lever i det vet den ickebloggiga sanningen. Det som händer utanför den beskärda bilden.

Nu har vi bott här i ett och ett halvt år, men vår lya är fortfarande knappt halvfärdig. Det saknas tavlor, förvaring och hela möblemang. I köket ska både bord och stolar bytas ut, och saker hängas upp på väggarna. Bara Vara-rummet är ett skämt; det har blivit reducerat till ett förvaringsrum för skräp och sånt som ska ner i källaren. Och Iggys rum är omysigt till tusen.

Men inte länge till! Nej, nu när LUGNET råder, och när TIDEN finns (och SKA FORTSÄTTA att finnas) så ska lyan bli det där drömhemmet som det ju faktiskt har potential att bli. Och de senaste dagarna har vi tagit tag i ett gäng grejer, och mer kommer.

Iggys rum har begåvats med en tavla, en ny växt och en ljusslinga, som ni ser ovan. Små, små saker som gör stor, stor skillnad.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Hittade en superfin stjärnlampa på 50% rea (200 pix!), och lyfte in en tavla som vi hade i matrummet i gamla lyan men som inte riktigt hittat hem här. Men i Iggys rum känns den ju faktiskt toppen.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Bytte också ut lakanen mot lite lugnare färger, vilket känns perfa. ÄLSKAR bollfilten från Indiska!

 

schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 11.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 10.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 9.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 8.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 7.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 6.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 5.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 4.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 3.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 2.jpg

Och vet ni vad mer vi bestämt oss för då? Vi kommer göra en del förändringar i vardagsrummet, till exempel kommer soffbordet att ryka! Tänkte kolla om det är någon av er som är peppade på det? Lägger ut det till försäljning här på el bloggo inom kort, håll utkik!

Vi tycker det är sjukt fint, men vill få in lite mer mjuka material i rummet. Har faktiskt hittat ett nytt soffbord som vi tror kommer bli perfa, nämligen…

 

soffbord-rotting-vanja-wikstrom

…denna raring i rotting! Vi är väldigt pepp på trä och rotting, så tror att det här kommer sitta som en smäck. Hoppas det i alla fall, för det är redan hemklickat.

 

 

soffbord-rotting-vanja-wikstrom-3

Här får ni en närmre kik! Så sjukt fint tycker vi.

 

soffbord-rotting-vanja-wikstrom-2

Hittade det på Urban Outfitters, på nästan 50%  rea (här). Fanns ett superfint sidobord också i samma stil (även det på rea) om någon av er blir taggade på stilen.

Både jag och Niklas vill kunna känna att var man än är i lyan, så ska man tänka ”WOW! Shit vad mysigt vi har det.”. Så är inte läget nu, men som sagt – med denna TID som 2017 kommer bjussa på, så är wow-visionen förhoppningsvis snart verklighet. Ser extremt mycket fram emot att ta mig an Projekt Drömlya i alla fall!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
  • […] vi bestämt oss för att byta ut vårt marmorbord i vardagsrummet, och således beställde vi ju ett nytt soffbord från Urban Outfitters – som kom bort på posten. Suck. Besvikelsen var […]

    Nu ändrar vi om igen 2017-02-08 18:51:45 http://nyheter24.se/modette/vanja/2017/02/08/nu-andrar-vi-om-igen/
    Svara
  • Heej, nu var det längesen jag kommenterade inne hos dig. Men jag läser fortfarande, bara så du vet 😉 Hihi

    Kom att tänka på er och ert soffbord idag, hur går det? Kommer ni att få det? För visst var det något strul?
    Såg den här auktionen på Bukowskis och tänkte på er direkt, så vill bara tipsa lite om det kanske är något som ni gillar 🙂 https://www.bukowskis.com/sv/lots/876136-pallar-ett-par-1900-talets-andra-halft .

    Kram

    Nike 2017-01-27 22:40:20 http://nouw.com/nikelinds
    Svara
  • […] har också tagit tag i en hel del hemmagrejer. Förutom att beställa nytt soffbord så håller vi på att fixa iordning i köket. Vi har målat om matbordet, och här ser ni en av […]

    Ögonblicksbilder från jullovsveckan 2017-01-09 11:21:40 http://nyheter24.se/modette/vanja/2017/01/09/ogonblicksbilder-fran-jullovsveckan/
    Svara
  • Hej, sover er son fortfarande i spjälsäng?! Är han inte snart 3 år??

    Linda 2017-01-05 18:31:04 http://None
    Svara
  • Måste ändå passa på att fråga: vart kommer er härliga blåa soffa från? Den ser så himla myspysig ut!

    Katta Kvack 2017-01-05 16:12:57 http://kattakvack.se
    Svara
  • Hejsan. Känner du till Oliver Bonas? Tror att du skulle gilla, de har både kläder, smycken och möbler: https://www.oliverbonas.com

    Lina 2017-01-05 14:27:54 http://None
    Svara
  • Hejsan härliga du! Vad har ni köpt en UNDERBARA tavla som hänger ovanför er soffa? Hoppas du har en härlig dag.

    PS. Poddisen förgyller mina promenader – heja dig och Josefin för att ni gör er grej så bra!

    Lina 2017-01-05 13:44:38 http://None
    Svara
  • Jag är mega sugen på erat marmorbord!! Hur mycket kommer ni sälja det för? 🙂

    Stina Almer 2017-01-05 12:55:13 http://Stinas.itgirls.se
    Svara
  • Vanja. Så fint. Och härlig känsla att hitta lusten att fixa igen.

    Vill fråga om mattan. Tanger?
    Har ni den i vitt/grå eller lite mer brunt?
    Hur är den? Ser den fort nedtrampad ut? Blir den sliten fort?
    Berätta gärna. Vi drömmer om en sån, men har så dåligt med pengar så vi vågar inte slå till, innan vi vet hur pass hållbar den är.

    Ha en härlig dag.

    Linnea 2017-01-05 12:33:56 http://None
    Svara
  • Ska bli så kul att följa!! 😀

    Petra 2017-01-05 01:16:00 http://None
    Svara
  • gosh vad fint det blir!! <3 från vilken affär kommer stjärnlampan? kram

    Moa 2017-01-05 01:08:29 http://None
    Svara
  • Alltså hjälp vilken inspiration du är, vill jag bara säga. På alla plan! Följer dig på alla sociala medier du kan tänkas ha och lyssnar på eran podd och blir alltid så fruktansvärt taggad på livet!!

    Du har sagt att du inte är en superwomen- MEN jo det är du! Massa massa kramar till dig. Fortsätt med det du gör. Stort tack från mig!!

    Sofia 2017-01-05 00:09:14 http://None
    Svara
  • Det nya soffbordet kommer passa perfekt! 🙂

    Linn 2017-01-04 22:55:28 http://None
    Svara
  • Häftigt det där hur man kan börja se nya saker när man varvar ner! Så sjukt viktigt att ha luckor i kalendern, men sååå himla svårt när det mesta man gör är så himlarns roligt att man bara vill köra på. Va skönt att du fått tid och energi att fixa hemma 🙂 Sånt är väldigt mysigt. ATM är det min man som röjer runt här hemma, viker tvätt och fixar =P medan jag jobbar.. och smygläser bloggar.. 😉 Kram!

    Paulina Gunnardo 2017-01-04 22:50:45 http://paulina.gunnardo.se/blogg
    Svara
  • Alltså hjälp vilken inspiration du är! På alla plan. Jag har gärna eran podd i öronen när jag är ute och går och jag blir så extremt taggad. På livet!! Följer dig på Instagram, din blogg, youtube you name it. Love Love Love ?? Sluta aldrig med det du gör! Och du sa någon gång att du inte är någon superwomen- MEN jo det är du! Massa Kramar till dig!!

    Sofia 2017-01-04 22:12:51 http://None
    Svara
  • Okej, tavlan med hund (?) på cykel med surfbräda, vart är den ifrån???

    Mikaela 2017-01-04 21:16:16 http://None
    Svara
  • Alltså åh jag tror att det där bordet kommer att bli så snyggt till soffan och allt det andra nya i ert fina vardagsrum. När ni fick dit er nya soffa, tavlan och gardinerna så kändes det lite som att marmorbordet (som är fint i sig) inte riktigt passade in längre. Så jag tror ni gör helt rätt i att byta.

    Nathalie 2017-01-04 20:35:34 http://None
    Svara
  • Åååh alltså jag har ÄLSKAT det där bordet sen jag började läsa din blogg!!! Har letar runt överallt efter ett liknande utan något vidare resultat! Pluggar också så det är så så svårt att hitta ett riktigt snyggt soffbord till ett hyfsat pris som inte svider i plånboken för mycket! Vad kommer du sälja bordet för?✨✨✨ Och du, SÅ skönt Vanja att du får mer lugn o känner mer ro i livet! Ska också försöka sträva efter det du sa om att ”leva livet” o inte ”klara av livet” för det känner jag att jag verkligen gjort under 2016… KRAM

    Kristina 2017-01-04 18:16:28 http://nouw.com/kristinalicerika
    Svara
  • Marmorbordet är ju superfint! Men rottingen kommer nog göra sig jättefin i vardagsrummet 🙂 Vilka mått har marmorbordet?

    Elin 2017-01-04 16:57:25 http://elinceciliaelvira.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!