Avgörande dagar

Processed with VSCO with hb1 preset

Jag mår så bra. Så oförskämt bra. Eller, nej – så välförtjänt bra. Utan stress i kroppen är ju livet så rackarns GÖTT! Helt plötsligt hinner jag uppskatta det jag gör och det jag har omkring mig. Jag har tid att SE-KÄNNA-VARA, och då uppenbarar sig allt möjligt, har det visat sig.

Jag känner det i hela kroppen: det här är en avgörande tid för mig. Det är som om jag har fått smaka på nåt nytt – eller nåt som jag varit utan så länge att jag glömt hur det känns – och jag kan inte tänka mig ett liv utan det: det nyfunna lugnet.

Och vet ni vad det bästa är? Jo, makten ligger i MINA händer att se till att behålla det. Just nu är min almanacka i princip tom. Vilket innebär en nystart; en möjlighet att skapa mig den vardag jag vill ha genom att skriva in så mycket (eller lite!) som jag vill i den. Det är ju faktiskt min lyx som egenföretagare, och det som gjort att jag alltid velat vara just egen: jag bestämmer själv hur mina arbetsdagar ska se ut. Är så ofantligt peppad på att TAGGA NER, göra MINDRE. Känns gott ända in i själen.

I dag är dessutom en avgörande dag på Göra Mindre-fronten. Ett historiskt datum. I dag ska jag göra nåt som någonstans är en smula sorgligt, men ändå 100% rätt. Ska såklart berätta vad som händer, återkommer om det i kväll eller i morgon.

Och hörrni – TACK för all kärlek och alla fina kommentarer! Blir så innerligt glad att ni är med mig, och att ni är lika pepp som jag själv på att jag ska kirra ett lugnare liv. Tycker att det är så himla himla fint att ni bryr er om mig på riktigt, jag känner det. Tack.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tråkigt med sorgliga saker men även positiva förändringar känns ju jobbiga. Heja dig, du inspirerar till ett stressfritt liv 🙂

  Amanda 2017-01-04 19:28:46 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Hej Vanja!
  Nu är det så att jag ska skriva en redovisning som jag ska redovisa om några veckor och själva innehållet är en blogg. Jag har letat efter olika bloggar men har inte riktigt hittat någon jag själv skulle vilja skriva om. Jag följer din youtube kanal och har sett mycket på dig med din lilla familj 🙂 Men nu såg jag att du hade även en blogg och efter har läst lite i dina inlägg blev jag direkt klar med vem jag ska skriva om, jag vill skriva om dig Vanja.
  En av frågorna jag har fått är vad budskapet är i bloggen och vad för konsekvenser budskapet kan få. Skulle vilja höra lite om dina tankar om budskapet och dens konsekvenser!

  Grym blogg och youtube kanal som jag nog kommer följa en mycket längre period! Tack i förhand, Matilda.

  Matilda 2017-01-04 12:07:26 http://nouw.se/mmerilainen
  Svara
 • Vad skönt att du börjar komma tillbaka 🙂 Lycka till idag!

  Linn 2017-01-04 10:06:32 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!