Leva life

Processed with VSCO with hb1 preset

Hej hörrni. Ledsen for the absence. Jag har haft en väldigt fin start på 2017 och bara låtit mig själv flyta med; levt life typ. Irl. Det har varit otroligt skönt att bara stänga av, och jag känner mer och mer att jag måste få detta år att bestå av samma lugn och icke-stress som jag upplevt de senaste 10 dagarna.

2017 SKA bli de bästa året hittills. Det ska jag se till, genom att planera in LAGOM mycket grejer att ratta. För detta år ska jag hinna NJUTA.

Hörs snart, har massa roligt att visa er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • blir både stolt och glad av att läsa detta, helt rätt start på lugna, stressfria året <3

  ISA 2017-01-03 17:32:09 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Låter som en bra plan, försök att koppla bort alla sociala-medier ibland. Oavsett hur kul, inspirerande det må vara är det viktigt att vi bara är ibland. Det gäller oss alla men speciellt dig som arbetar med det. Vi kommer följa dig ändå, oavsett om du bestämmer dig för att ta ledigt några dagar i veckan. Försök ha minst en dag i veckan då du inte jobbar med någonting, pausa blogg och instagram för det är du värd. God fortsättning & keep up the good work!????
  PS. Älskade klippen från Portugal DS.
  Kram ?

  Angelica Kucera 2017-01-03 16:12:37 http://None
  Svara
 • GÖTT! Jag hoppades att det var anledningen till din frånvaro. Härligt Vanja!

  Kände att min förra kommentar kunde misstolkas. Det var inte meningen att förringa din känsla av ”bocka av och inte leva” genom att pådyvla dig att många småbarnsföräldrar nog känner så. Det lät trist inser jag. Svårt de där med text. Jag ville tvärtom bekräfta din känsla genom att säga att jag tror att småbarnsåren nog känns som ett jäklans avbockningsrace med mat, nappar, mellis, sovtider och jada-jada. Jag tror att många TROR att det går att vara närvarande, kärleksfull, härlig och tålmodig jämnt -när småbarnsåren i själva verket ofta upplevs som ett jäklans race (med glimtar av det härliga, hehe). En kan ju förstås ÄNDÅ har för mkt på sitt bord. Så, nu var den olustkänslan nerskriven till dig, hoppas att den inte hamnade fel första gången <3

  Jag drömde om dig inatt. Du kom in till mig när jag sov (why?) och visade 2 konton som du tyckte att jag skulle följa. Ett konto drevs av en transperson och var grymt bra, enligt dig. Något oklart varför denna luriga dröm uppenbarade sig.. Men! Vi såg en verklighetsbaserad film om en transperson som utspelade sig under 30-talet. Mycket bra film, för övrigt, jag antar att den hade ca 100% med det hela att göra. Enligt min långtgående drömtydning betyder detta av vi ses under 2017 🙂

  Stor kram!

  Karin 2017-01-03 15:59:34 http://None
  Svara
 • Det låter klokt <3

  Paulina Gunnardo 2017-01-03 15:21:24 http://paulina.gunnardo.se/blogg
  Svara
 • Gör du så himla rätt i! Bara att passa på – vi går ingenstans ??

  Clara, Bossbloggen 2017-01-03 13:03:21 http://www.bossbloggen.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!