Bäst&sämst 2016

josefin-och-vanja

Årets sista poddis är här! Och självklart avslutar vi 2016 med att gå igenom detta år grundligt. Vad var bäst, vad var sämst? Vad vill vi ha mer av under 2017, och vad vill vi absolut inte se igen?

 

Väldans intressant att göra den här typen av årssammanfattningar – det borde alla göra. Mönster träder fram, och det blir rätt tydligt vad man bör jobba på under året som kommer. Ska nog ta och skriva el bloggos årssammanfattning snart också. Tradition nu ju.

Hursomhelst – hoppas att ni vill lyssna, och att ni följer med oss in i nästa år också såklart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Vanja!

    Jag är så stolt över mitt senaste inlägg, att jag vågat lyfta ämnet kring alkohol/ alkoholfritt. Har du lust får du mer än gärna gå in och kolla och säga vad du tycker/ hur du upplever hetsen kring alkohol och framförallt nu lagom till nyår! http://halsojunkie.se.

    Sandra 2016-12-29 14:57:00 http://www.halsojunkie.se
    Svara
  • Sååå kul att läsa sammanfattningarna! Var tvungen å läsa 2014 också o fnissade lite åt: ”Det var liksom startskottet för hela den här ”jag är vuxen, nu ska jag shoppa vuxet”-inställningen som landade i mitt huvud någon gång efter sommaren. Ni vet – bara köpa plagg i gråskala, som matchar, som är gjorda i bra kvalitet…vuxenshopping, liksom.”

    Du rattar så jäkla snygga och inspirerande outfits!!! Som ju idag känns sååå långt bort från ”basic basic” Men var inne i en exakt likadan ”gråskale-period” då 2014 o minns att då kändes DET så rätt. ;)))

    <333

    Josefin 2016-12-29 14:09:06 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!