Superrabatt på Fuelbox!

                                                                                I stolt samarbete med FuelboxProcessed with VSCO with hb1 preset

Här kommer värsta bästa presenten, för nu bjussar Fuelbox på mellandagsrea, wooohoooooooo! Alla boxar kostar nu ynkapynka 349 pix!

(Läs inlägget ”Att återupptäcka varandra efter 11 år” som förklarar varför jag tycker att Fuelbox är så vansinnesbra för alla relationer.)

 

Processed with VSCO with c2 preset

Som ni redan vet tycker ju jag att det här är nåt som hör hemma på varenda soffbord i hela Sverige (eller i hela världen!). En box fylld med samtalsämnen som sätter igång riktiga snack. Inte såna som handlar om väder, vind, hämtning, lämning. Nej, riktiga snack.

 

Processed with VSCO with c2 preset

Billigare än såhär kommer dessa magiska boxar aldrig bli, så passa på att klicka hem dem nu! Till både er själva och andra – de finns i en parversion och en vänskapsversion. Perfekta presenten till de som ”har allt”, och en grym investering i sina egna relationer på såväl vänskaps- som lovebirdsfronten.

Rean gäller tom 31/12 2016, klicka hem din Fuelbox här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Juste! Glömde säga att jag har bloggat om er podd på min blogg nu (www.halsojunkie.se). Hade varit kul om du ville Kika! 🙂

    Sandra 2016-12-28 20:06:31 http://www.halsojunkie.se
    Svara
  • Åh Vanja jag tycker sååå mycket om dig och din blogg och jag tycker att du är en av få som är duktig på att markera inlägg som samarbeten därför blir jag så nedrans irriterad i detta fallet när du inte gör det. Du har ju även nämnt i någon av dina kanaler att du gillade idén med fuelbox så mycket att du har gått in i företaget vilket gör mig ännu mer irriterad. Snälla fortsätt vara i framkant och markera inlägg som samarbeten annars tappar företagen och produkternas trovärdighet liksom ditt varumärkes.

    Malin 2016-12-28 17:21:10 http://None
    Svara
  • jag ÄÄÄLSKAR ER PODD men ett tips för att orka lyssna igenom hela. Du får jättegärna prata lite lugnare och långsammare för min hjärnan hänger inte med. TACK FÖR GRYMT INNEHÅLL! Fortstätt med podden all the way!

    Sandra 2016-12-28 10:05:20 http://None
    Svara
  • Inom 2 minuter lyckades jag klicka hem en parbox från att jag läste ditt inlägg, nu ska det bli ordning på relationen! <3

    Amanda 2016-12-28 02:45:23 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!