Uppdatering

Processed with VSCO with hb1 preset

Hej, ser att det är mycket oro i kommentarsfältet. Ledsen för detta. De senaste inläggen var tidsinställda eftersom jag ville kunna fokusera 100% på julen (plus att den ju blev helt annorlunda än vad som var tänkt, så det blev till att ratta ihop gran och julbord och det ena med det tredje på extremt kort tid och jag behövde därför enbart behöva engagera mig i livet irl), så jag hade inte riktigt koll på läget när de skrevs. Har (kanske förståeligt nog) inte heller kunnat redigera inläggen eller uppdatera förrän nu.

Med facit i hand, såhär blev det: Iggy kräktes en gång i torsdags (inte mer), och febern släppte på fredagen. Vi befarade såklart det värsta och trodde att vi allihop skulle åka på magsjuka, därav tonen i blogginläggen. Så blev det inte. Iggys feber släppte som sagt på fredagen och jag och Niklas blev inte sjuka. Eftersom planet går i kväll har vi marginal för 48-timmarsregeln och hoppas på en mycket efterlängtad semester i Portugallien.

Ledsen att jag använde uttrycket ”magsjukefiesta”, det skrevs som sagt innan vi hade koll på vad det var för nåt och var tänkt som raljerande, men blev bara klumpigt.

Hoppas att ni alla haft en riktigt härlig jul, kram!

Snyggaste julkortet ever kommer för övrigt från min Inspirationstagramkompis Bahkadish-Karin!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej Vanjis! Jag har en fråga på ett helt annat ämne: kan inte du göra ett inlägg med tokyo/japantips? Jag ska nämligen dit i April och minns att du var där och att du hade gjort så bra research innan på roliga ställen/saker. Försökte googla mig fram till gamla inlägg du gjort, men det var minst sagt utmanande 🙂 Vore så kul att få lite inspiration inför denna drömresa!
    Kram!

    Linn 2016-12-26 13:08:39 http://None
    Svara
  • Underbart att ni verkar komma iväg till Portugallien Vanja!!☀️ Min ena dotter kräks a l l t i d vid feber, oftast när febern börjar stiga, så behöver inte vara magsjuka som Iggy haft utan kanske bara lite ”krasslighet”, hoppas på det:). Håller tummarna för att ni får vara fortsatt friska och ha det nu alldeles alldeles underbart under semestern!! Kram Helena

    Helena Stridfeldt 2016-12-25 16:37:29 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!