Så. Rackarns. Surt.

Processed with VSCO with hb1 preset

Tjena hörrni! Hoppas ni alla har en ljuvlig julafton! Våra planer har gått käpprätt i stöpet, för här hemma är det magsjukefiesta. Jepp. Så. Himla. Surt.

Det som gör mig mest ont är att Iggy inte kommer att få sitta i tomtens knä i dag som han sett fram emot SÅ mycket. Vi får snällt hålla oss hemma såklart, för att inte smitta resten av de vi skulle firat jul med. I och med det ryker umgänge, kusinhäng, smarrylarrykäk – och tomte (i form av gudfar Charlie). Rackarns! …för att uttrycka det milt.

Det här är ett riktigt Make It Work-moment, och helt klart en övning i att lyckas behålla de rosa glajorna på. Men den här vidriga sjukan SKA inte få paja vår jul, vi får göra vad vi kan här hemma för att jula till det helt enkelt. Och ratta om tomten till Portugallien, tror jag.

Pust. Men inget att göra åt. Nu får vi göra det bästa av det här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Fick ställa in mitt förtiårskalas förra helgen pga magsjuka hos Morris. Är fortfarande sur över detta.

    Katta Kvack 2016-12-26 11:40:58 http://kattakvack.se
    Svara
  • ALLT löser sig, det gör det alltid! På ett eller annat vis kommer det blir bra. Inte på samma sätt som ni tänkt er från början men det kan ju bli lika bra på något annat vis. Men allt detta vet ni ju redan 😉 God jul trots sjukdom och krya järnet!!! <3

    Amanda 2016-12-25 04:27:21 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Usch å fy era stackare!!!
    Hoppas ni är på bättringsvägen redan å har haft en så mysig julafton ni kunnat✨
    Du är ju den grymmaste på att ta på de rosa glajjorna å se det fina i allt ?
    God jul??

    Linnéa 2016-12-25 03:15:25 http://None
    Svara
  • Jag känner verkligen med er! Vi har haft magsjuka i omgångar sedan första veckan i december.. så det blev ingen Lucia, ingen julmarknad ingen mysig utflykt eller annan aktivitet som vi brukar göra i december.. så tröttsamt!
    Men igår blev vi äntligen friska. Så imorgon hoppas vi kunna umgås med familj igen och fira tillsammans! Vi har faktiskt haft en otroligt mysig julafton ändå, ingen stress och inget bilåkande.
    Hoppas hoppas att ni hann att titta upp någon sekund ifrån sjukan och njuta lite iaf ❤ Krya på er, fort! Och en stor kram till er.

    Angélica 2016-12-24 22:13:10 http://None
    Svara
  • Samma här! I början av veckan sjuknade vår 11-månaders in och kräktes och sen fortsatte det med pappan och nu med mig igår. Så vi får snällt hålla oss hemma vi med. Som tur var gick det över snabbt för oss, hoppas för er med!! God jul!

    Sofia 2016-12-24 15:29:42 http://None
    Svara
  • Alltså, samma här på lucia! Man tycker så synd om de små och sen har man själv alla dessa förväntningar kring julfirandet. Fy vad tråkigt men det går snart över så varva ner, make it work och ha en riktigt God Jul! ? Portugal väntar på er!

    Monica 2016-12-24 09:53:35 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!