Ny favorit&jullovstankar

Processed with VSCO with hb1 preset

Godmorgon finaste blogoliner! Inleder denna dag med att visa er mitt senaste fynd på inredningsfronten – nämligen denna rara fjäderljuslykta. ÄLSKAR den.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Tänker att detta borde vara ett relativt enkelt pyssel också för er som är sugna – bara att klistra på vackra fjädrar på valfri glasburk ju, så har man en sån här skönhet.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

I dag är den sista riktiga jobbdagen för mig och Niklas – på SJUTTON DAGAR! Föris är stängt till 9/1, och vi ska ha någon slags…semester.

Och vet ni vad? Jag tycker att det ska bli SKÖNT. Har ju vanligtvis lite ångest inför såna här ledigheter, just för att jag aldrig kan vara just ledig. Utan snarare måste dubbel(trippel?)jobba iom att man utöver arbetet ska ratta familj, ta det lugnt – och lyckas skapa happy clappy minnen också. Pust.

Men. Nu är jag redo. Min kalender är blank (BLANK!) fram till just nionde januari 2017. Bloggen, podden osv kommer ju rulla som vanligt såklart – men resten kopplar jag bort. Kanske är detta den första gången jag kommer lyckas vara typ ledig på riktigt, under såna här klassiska ”lovtider”?

Med tanke på den senaste tidens stress och press välkomnar jag i alla fall denna blanka kalender med vidöppna armar. Jag ska BARA VARA. Och se till att planera min tid bättre under 2017, med mantrat ”Att stressa är att misslyckas” ringandes i öronen.

Strax är det dags att slinka bort till Drömmis och göra lite jobb tillsammans med Jossan. Hörs lite senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!