Iggys nya läshörna

                                                                                           Inlägget innehåller gåvorinspiration barnrum vanja wikström a tiny lovestory.

Som ni märker har vi ju fått fart här hemma på inredningsfronten igen (halleluja!), och nu ska även Iggys rum börja fixas till. Blev därför superglad när A Tiny Lovestory mailade mig nyligen och frågade om jag ville välja något från deras fina shop.

Det ville jag hemskt gärna, så jag slank in hos dem och och blev omedelbart kär i den här beanbagen. PERFEKT i Iggys läs/myshörna!

 

inspiration barnrum vanja wikström a tiny lovestory.

Vår nya grej är nu att sitta här tillsammans, lägga en filt eller ett täcke över benen för att mysa till det lite extra, och sen läsa en bok som Iggy valt. Så himla gossigt!

 

inspiration barnrum vanja wikström a tiny lovestory.

Älskar saker som är praktiska och fina på samma gång. Kuddfodralet är i linne (finns i massa fina färger) och går självklart att knäppa av när det är tvättdags.

Och har man en liten bebis kan man använda kudden som babynest, eller som stöd när det är dags att börja lära sig sitta upp. Funkar såklart hur bra som helst även i ”vuxenrum”. Man kan ju aldrig ha för mycket MYZ.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Ett avtagbart handtag i läder gör att man kan hänga upp beanbagen på väggen om man vill. SÅ fiffigt ju!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Iggys papegojkompis får också vara med i läshörnan.

 

inspiration barnrum vanja wikström a tiny lovestory.

Vår nya favorithörna! En härlig bonus är att Iggy (som inte varit särskilt pepp på böcker hittills) nu faktiskt VILL att vi ska läsa. Antar att det är för att det är så mysigt i just den här hörnan numera.

Nästa steg vad gäller Iggys rum är att köpa en växasäng. Har spanat runt men inte hittat någon som känns klockren. Just nu är kikar jag på den här och den här från IKEA. Vad säger ni, har ni några tips på bra växasängar?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
  • Även vi skippade växasäng till vår yngste son, då han gärna vill samsova och det är inte alltid läge att ha honom mellan oss, utan den som samsover med honom går in till honom och delar säng med honom där istället. Vi har en 105 cm bred säng. Fungerar himla bra! Det rekommenderar vi varmt, precis som många andra.
    ♥♥♥

    Fanny 2016-12-15 14:46:48 http://nouw.com/prydam
    Svara
  • Vilken underbar rosa färg, älskar!

    Skippa växasäng” och kör en 90 eller 110 cm bred på en gång. Fluffa och mysa till det med kuddar så den inte känns så stor för den lilla. Växa-sängarna är sååå söta men lite opraktiska (tycker jag, finns säkert delade meningar där:) då man inte kan ligga bredvid och läsa samt att det är oerhört obekvämt att lägga sig där mitt i natten när lillen inte vill sova där ensam?
    Det är även toppen om sängen har en högre ”sängram” mot väggen för då kan inte nappen trilla ner mellen sängen och väggen?

    Tack för en härligt och peppande blogg/podd/youtubekanal????????????

    /Lina

    Lina 2016-12-14 12:37:09 http://None
    Svara
  • Mysig hörna!
    Vi köpte en juniorsäng som en vuxen kan för en kortare stund ligga i. Var provat en halvnatt- inget för mig som är lång. Men vi hade om vi inte haft så många rum och möjligheter till extra sovplats köpt en vanlig 80 säng och haft som barn och extra säng vid behov.

    Stephania 2016-12-14 10:26:49 http://None
    Svara
  • Jättemysigt rum han har 🙂

    Jeanette 2016-12-14 09:48:20 http://jeanettethomsen.se
    Svara
  • Åh vilken mysig hörna! Vi skippade växasäng men köpte en junior säng. Vi får plats att natta brevid men det känns inte för stor. Vi köpte Kritter från Ikea. Tyckte den var söt. http://m.ikea.com/se/sv/catalog/products/spr/69185435/

    Jenny 2016-12-14 09:46:13 http://None
    Svara
  • Vad mysigt det ser ut!
    Jag fastnade för aporna, åtminstone den vänstra. När jag var 2-3 år (25 år sen) fick jag en likadan som den vänstra som än finns i min ägo. Dock något mer undangömd än förr om åren ? Aldrig sett någon annan ha en sådan apa, så kul att se den här! ?

    Sofia Larsson 2016-12-14 05:53:43 http://None
    Svara
  • Verkligen supermysigt! Jag älskar verkligen beanbags! 😀

    emzi 2016-12-13 23:48:13 http://emmelemzi.com
    Svara
  • Så himla fint o mysigt! Vart kommer den fina postern ifrån?:)

    Lisa 2016-12-13 22:37:46 http://None
    Svara
  • Vi skaffade faktiskt en 120×200 säng till våran dotter som min sambo och hon oftast sover i tillsammans, det har funkat klockrent FÖR OSS (!!)
    Det behöver ju inte vara något för er men istället för att trängas halva natten så får man göra det så skönt som möjligt! Vi sover väldigt lite i denna familjen sedan lillebror föddes så alla knep är bra utom dom dåliga 😉

    Angélica 2016-12-13 21:59:00 http://None
    Svara
  • Mitt tips är, som Anna ovan, att skippa växasängen och köpa en vanlig. Jättebra som extrasäng man ryms att sova bredvid dom små liven och dom kan ha den läääänge ? Men som sagt det är tips från mig och funkar toppen för oss!

    Sanna 2016-12-13 21:06:11 http://None
    Svara
  • Jag skulle tipsa att faktiskt inte köpa en växasäng. Vi hade det efter spjälsängen men då vår dotter gärna vill att vi ligger tillsammans i sängen och läser godnattsaga samt ligger bredvid henne tills hon somnat så funkade växasängen fruktansvärt dåligt. Vi fick då en riktigt resårmadrass (80×200) av svärmor som vi ställde direkt på golvet utan ben och så lägger vi kuddar under bäddmadrassen så hon inte ska ramla ur.
    Detta har dunkat jätte bra, plus att vi då också kan använda den som gästsäng och så kan vi sova i den om hon kommer in till oss på natten och är knölig och nån av oss kanske ska upp tidigt och behöver sova.

    Detta är ju såklart hur det funkat för oss. Vi kommer ju inte behöva köpa ny säng till henne förrän hon kanske blir tonåring. ?
    Lycka till med sängköpet! ?

    Anna 2016-12-13 19:28:31 http://None
    Svara
  • Vilken ljuvlig säck! En sådan tror jag att vi ska önska oss till våra två tjejer.
    Vi har stålsängen som du funderar på till Iggy. Den är så fin! När vi lägger Agnes så lägger vi oss bredvid henne, i samma säng! Den är verkligen toppen! Min röst faller på den. Lycka till med inredningen!

    Mirja Dahlgren 2016-12-13 19:18:15 http://nouw.com/mirjatittimarianne
    Svara
  • Vilken mysig hörna att sitta i. I would die för ett ställe att sitta å läsa på, och den där säcken skulle jag inte tacka nej till. Det är synd att mitt rum är så litet bara. <3

    Zyllah 2016-12-13 18:46:48 http://zyllah.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!