PREMIÄR / Borsta Tänderna-låten!

borsta tänderna sång babyloonz

Ända sedan Iggy började borsta tänderna här hemma har vi känt behovet av en riktigt bra Borsta Tänderna-låt på svenska, som ska göra tandborstningen lite lättare och lite roligare.

Well, nu är jag sådär RACKARNS STOLT över mitt och Niklas barnvarumärke Babyloonz igen, för i dag bjussar vi nämligen på premiär för precis just en sån låt! Den är specialskriven för oss av begåvade musikern Eleonor Ferrari. Hon gör barnmusik som tar barn (och även deras föräldrars öron…) på allvar. Älskart!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Borsta Tänderna-låten är trallvänlig, den förklarar VARFÖR man ska borsta tänderna och självklart innehas huvudrollerna i musikvideon av de fyra Babyloonzbebisarna Iggy, Dada, Toto, Momo – och deras drakkompis Baba. Vi är så galet stolta över den här låten, och hoppas att den ska bli ett roligt verktyg som hjälper föräldrar att underlätta tandborstandet.

Vi är också galet stolta att musikvideon har PREMIÄR hos en mänska som jag är SÅ glad att The Internetz har puttat i min väg så att vi har lärt känna varandra: smarta, roliga, tänkvärda, inspirerande och magiskt fina Elisabeth Lindroth! Hennes blogg är en av ytterst få jag läser varenda rackarns dag – just för att hon ALLTID har nåt intressant att säga. Nu är hon dessutom preggofierad med lilla Åkes syskon, extra spännande!

Så slink in på Elisabeths blogg och spana in Borsta Tänderna-videon vettja – och testa loss på era kiddos! Musikvideon visas exklusivt hos henne i två dygn, och på tisdag hittas den (precis som alla andra Babyloonz-låtar och barnprogram) på Babyloonz YouTube-kanal. Hoppas innerligt att ni gillar videon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Min snart två-åriga dotter bad om att få borsta tänderna efter att ha sett videon, så kan väl lugnt säga att det var en succé 🙂

    Nina 2016-12-14 11:36:01 http://www.ninaaikas.com/
    Svara
  • Magiskt! Får tandborststrejkande 1,5-åring att sjunga ”botta botta minna täääääne” och GLADELIGEN borsta sina små gaddar!

    Maria 2016-12-12 22:23:27 http://None
    Svara
  • Så snygggt!!

    Emma & Ronja 2016-12-11 20:49:52 http://emmaronjas.for.me
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!