Reklamfilmsinspelning med spöklika tvillingar

Processed with VSCO with hb1 preset

Happy Friday! Nu ska ni få höra lite om min onsdag. En onsdag som var VANSINNESROLIG, och som jag aldrig kommer glömma. I onsdags spelade jag nämligen in en reklamfilm! Här är jag och regissören Alexander, och som ni ser hade vi – ja – VANSINNESROLIGT!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Jag blev sminkad och fiffad, men eftersom jag skulle se ut precis som mig själv fick de starka ögonskuggorna stanna kvar i sina burkar. Bronzern å rouget åkte däremot fram. Är ju ett fan av att åtminstone ge sken av att jag är pigg å fräsch.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Min kollega för dagen! En rackarns fräsig kamera som rullades omkring på en lika rackarns fräsig vagn.

 

Processed with VSCO with hb1 presetInspelningsplatsen! Eller ”location” som jag förmodligen skulle säga om jag hade koll. Förresten, ser ni vad det är för bil?

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Det är en Tesla! Världens fräsigaste elbil, typ.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Och den fick jag äran att köra. Vilket var sjukt kul, har aldrig kört en elbil förut. Dels är de ju i princip helt tysta, så det är svårt att liksom haja att bilen faktiskt är igång.

Sen var insidan en fröjd för en sci fi-fantast som jag. Istället för knappar och rattar hade man som en gigantisk iPhone-skärm att gå loss på vad gällde att ställa in allt i bilen. Också det en fröjd, eftersom jag är en Mac-tok.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Å kolla här då. Vad är detta tror ni? Jo, nyckeln till bilen såklart! Underbar vardagsglädje ju.

 

Processed with VSCO with b5 preset

Vad sjuttsingen gjorde jag för reklamfilm då, och vad var min roll? …undrar ni säkert. Well, jag kan inte säga så mycket än. Men allt ska vara klart i början av januari, och då ska ni såklart få se resultatet.

Men jag kan tala om att jag har gjort en film, och Niklas har gjort en. Så vi har liksom gjort varsin ”egen” film för samma varumärke. Ett varumärke vi tycker är grymt, mer om det när filmerna är klara.

Jag kan också tala om att det krävdes ganska mycket skådespelarinsatser. Vi provfilmade för regissören innan, vilket bara det var en helt galen upplevelse. Har aldrig gjort nåt liknande tidigare, men att spela teater är ju magiskt roligt!

Som tur är gjorde både jag och Niklas bra ifrån oss på provfilmningarna, och fick göra de här filmerna. Som är rätt så…läskiga. Ni ser ju att jag ser lite rädd ut på bilden ovan…

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Mina motspelerskor! Ganska läskiga de med va?

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Fast näää! Mellan tagningarna var de såklart väldigt o-läskiga. Och väldigt gulliga.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Jag har ju gjort några reklamgrejer tidigare, men då har det varit i egenskap av mig själv och det har inte krävts något skådespeleri. Så att få liksom ageeeeeeeeera kändes ju väldigt spännande.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Jag trodde att det skulle vara mycket mer nervöst än det var, och att jag skulle känna mig mycket mer utsatt än vad jag gjorde. Tvärtom så kändes det väldigt intimt.

Förmodligen berodde det på att alla som var där hade uppgifter att koncentrera sig på och jobb att göra. Så även om det var 15 pers omkring en medan kameran rullade, så var alla liksom upptagna med sitt eget. Himla skönt.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Sen berodde såklart en massiv del av trygghetskänslan på denna fantastiska mänska – Alexander Biörsmark! Aka Herr Regissör. Han var så varsam och så uppmuntrande, och hade en förmåga att förklara känslan man skulle gå in i på ett förträffligt sätt, vilket gjorde allt mycket lättare.

All in all en SUPERDUPERDAG som jag är så rackarns glad att jag fått vara med om, och det ska bli otroligt kul att se slutresultatet. Hoppas innerligt att jag och Niklas gör manusen rättvisa.

Magiskt egentligen, vad livet kan bjussa på för upplevelser.

Och hörrni – vad tror ni att vi ska göra reklam för? Vore skoj att höra några gissningar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!