Hur hittar man vardagspeppen?

[youtube id=”FVxaM1OU0bM”]
Det är måndag – dags för Veckans Fråga! Den här gången pratar vi om nåt som vi får maaaaaassor med frågor om – hur hittar man den där vardagspeppen egentligen? Och hur GÖR man för att bli en mänska som lär sig att uppskatta det vackra i just sin egen vardag, här och nu?

Vi berättar helt enkelt hur vi gör för att lyckas få på oss våra rosa glasögon (nästan) varje morgon, hoppas ni vill titta! Eller lyssna – ni kan ju använda detta som en minipoddis om ni vill. In med hörlurarna bara, eller på med klippet medan ni skrotar runt hemma!

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal här, så blir vi extra glada!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!