Vanjas rimstuga!

                                                                                           I stolt samarbete med BingolottoProcessed with VSCO with hb1 preset

Här sitter jag och är julig! I min familj har vi alltid rimmat på julklapparna, även om det ofta varit hellre än bra. Det viktiga är ju inte att rimmen blir megafräsiga; hellre märkliga och roliga än perfekta!

Kvällen innan julafton har Bingolotto sin uppesittarkväll, och i samband med det har de en rolig tävling som innefattar just julrim. Man deltar genom att spela in ett eget julrim på video och posta det på sin YouTube-kanal, sin Facebook eller sin Instagram, och första pris är att bidraget blir uppvisat under Bingolottos uppesittarkväll (då omkring TVÅ MILJONER mänskor tittar!), vinnaren får dessutom 5 000 spänn att sätta sprätt på. Inte dumt!

 

[youtube id=”8HRmW5FePKY”]
För att hjälpa er att ”get the creative juices flowing”, har jag därför spelat in ovan video där jag bjuder in er till Vanjas Rimstuga! Mina Snappeliner fick skicka in förslag på julklappar som jag skulle rimma på, och sen live-rimmade jag ihop en massa (väldigt märkliga) små dikter.

Spana in klippet för att få inspiration till att (som jag) rimma hellre än bra. All info om tävlingen hittar ni antingen i videon, eller i beskrivningsrutan under videon på YouTube (dit kommer ni genom att dra igång klippet och sen klicka på videons titel högst upp till vänster i bild).

Lycka till nu – TÄNK om någon av er kammar hem vinsten och får sitt bidrag visat för TVÅ MILJONER mänskor? Oj oj oj vilken stolt blogghönsmamma jag hade varit då…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Det där med att rimma är inte riktigt min grej, har inte fantasin till att varken komma på något rimmigt eller roligt 🙂 Men jag älskar att läsa och höra andras rim, så himla roligt!

  Jag skulle vilja be dig om en liten tjänst, idag är det sista dagen att rösta i Hårkontrolls modelljakt där jag är med och tävlar. Jag är så jäkla nära finalen och behöver alla röster jag kan få nu för att säkra en finalplats.
  Lämna gärna en röst här —-> http://www.harkontroll.se/tavlingsbidrag/jannice-skoglund
  En röst per mailadress räknas så har du flera mailadresser så rösta med alla 😉

  Ha en fin dag!
  Kram!

  Jannice 2016-12-05 11:38:52 http://womsa.se/jannice
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!